Antena Căutare

iUmor, 13 noiembrie 2021. Octavian Man, roast-ul usturător care a adus satisafcție. "Parcă mi-ai întins marmeladă pe suflet"

Octavian Man, a venit la iUmor pentru că e un fan al emisiunii, încă din sezonul 3. Tânărul în vârstă de 23 ani e gata să ia scena cu asalt.

octavian man la iumor 11 Galerie
Octavian Man, a venit la iUmor pentru că e un fan al emisiunii, încă din sezonul 3. Tânărul în vârstă de 23 ani e gata să ia scena cu asalt. | Antena 1

Tănărul absolvent al facultății de inginerie, cu un look de elev silitor, urma să surprindă pe toată lumea cu textul său. Roast-ul senzațional a fost extrem de apreciat.

“Era cazul să îmi fac curajul să vin aici”, spune Octavian.

Octavian Man povestit și care e impresia lui despre a apărea la televizor pentru prima dată.

“Mi se pare că toți oamenii vor să vină la televizor din cauza expunerii. (…) Poți să fii tu cel mai bun TikTok-er, dacă nu te-a văzut doamna Rodica din sat, tot nu ajungi departe”, spune concurentul iUmor.

Octavian Man, concurentul sfios cu un roast de senzație

Octavian, emoționat și cu un aer de elev silitor, și-a început numărul de stand-up în forță.

“Antena 1 merge pe același sitem ca și Apple. Face aceleași prostii în fiecare an și schimbă denumirea”, spune Octavian.

Concurentul iUmor i-a luat la roast pe prezentatorii iUmor din culise.

Citește și: iUmor, 6 noiembrie 2021. Zamfir Silaghi, momentul plin de glume care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce spune concurentul

“Știu că sunteți în spate. Credeam că v-am lăsat de tot în anii 2000. La fel ca sursa de inspirație a materialelor lui Dan Badea”, spune Octavian.

“Dane, tu ești actor, cântăreț, DJ și acum ești și stand-up-er. Ești ca un cuțit elvețian de Dragonul Roșu”, a mai adăugat Octavian.

Concurentul și-a continuat momentul de stand-up vorbind despre toate posturile de televiziune și cum au evoluat sau s-au schimbat acestea de-a lungul anilor.

“M-a luat de la ficat, aici”, spune Mihai Bendeac în timp ce aude roast-ul usturător al concurentului iUmor.

“Anul 2020 a fost un an cu greutăți, da. Am fost închiși pentru prima data, au ars pădurile. Câte necazuri s-au mai întâmplat! A scos Mihai o carte”, a mai adăugat concurentul.

Concurentul l-a luat la roast pe Mihai Bendeac atât de rău, încât Mihai a început să râdă foarte tare.

Octavian a încercat să facă și niște previziuni legate de ce emisiuni ar urma în anii ce vin la Antena 1.

Jurizare Octavian Man în sezonul 11 iUmor

Chiar dacă a intrat sfios în scenă, Octavian a avut un roast de excepție.

“Anumite părți din acest roast (…) mi-au oferit o satisfacție teribilă. Nu toate, recunosc. (…) Parcă mi-ai întins marmeladă pe suflet. Eu nu știu dacă am auzit vreodată aici ceva atât de rău”, a spus Mihai Bendeac.

“Mie mi se pare că a fost un roast mediocru”, spune Cheloo.

Citește și: iUmor, 6 noiembrie 2021.Iulian Gabriel Neagu, momentul de magie și glume care nu a fost întocmai pe gustul juraților. Ce i-au spus

“Mie mi se pare că a fost extrem de original”, spune Mihai.

“Asta avem de câțiva ani încoace”, a adăugat Delia.

Jurații se contraziceau dacă textul lui Octavian este original sau nu, scris chiar de concurent.

Octavian Man a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 13 noiembrie 2021. Patrick Cottet, toreadorul care prăjește țânțari a făcut show la iUmor. “Omul ăsta este magic&... iUmor, 13 noiembrie 2021. Julie Mayaya, în rolul Tinei Turner, a făcut spectacol la iUmor. "O voce uriașă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x