Antena Căutare

iUmor, 6 noiembrie 2021.Iulian Gabriel Neagu, momentul de magie și glume care nu a fost întocmai pe gustul juraților. Ce i-au spus

Iulian Gabriel Neagua venit la iUmor cu un număr de magie și un text de glume, însă nu a reușit să-i convingă pe ce trei jurați.

Iulian Gabriel Neagu, momentul de magie și glume care nu a fost întocmai pe gustul juraților. Ce i-au spus Galerie
Iulian Gabriel Neagu, momentul de magie și glume care nu a fost întocmai pe gustul juraților. Ce i-au spus | Antena 1

Iulian Gabriel Neagu a încercat să creeze un moment de magie, dar cei trei jurați nu au fost impresionați de ceea ce el a realizat. Deși este român, acesta locuiește în Spania, de unde a și bătut acest drum pentru a concura la iUmor.

Iulian Gabriel Neagu, momentul de magie care nu a fost pe gustul juraților de la iUmor, 6 noiembrie 2021

Iulian Gabriel Neagu a pregătit un moment de magie cu care a crezut că va face show, însă lucrurile nu au stat în felul acesta, iar el a fost taxat de cei trei jurați.

„Locuind în Spania, unde sunt scriitor, ghid turisitc, autor de cărți de călătorie. M-am născut în Brăila, m-am mutat la Deva și apoi în Spania. E prima oară când vin pe o scenă așa.
Vă plac trucurile cu cărți? Am 4 cărți publicate în Spania. Dar să începem cu adevărat la trucurile cu cărți. De ce mănâncă românii fasole? Să-și dea aere”, au fost glumele lui Iulian Gabriel Neagu.

Citește și: iUmor, 30 octombrie 2021. Strange Comedy, moment de circ pe scena comediei. Cheloo s-a dus după concurenți în culise

Juriul nu a fost prea îngăduitr cu Iulian Gabriel Neagu.

Jurizarea lui Iulian Gabriel Neagu de la iUmor, 6 noiembrie 2021

„Mor, nu se mai poate, băi băiatule”, s-a plâns Mihai Bendeac despre numărul concurentului.

„A fost cam lung momentul, nu?”, spune el despre momentul său.

„Eu nu cred că domnul nu e magician, ci pseudo-scriitor. S-a încadrat în liga celor care ne obosesc”, spune și Cheloo, vizibil deranjat și plictisit de numărul concurentului.

Citește și: iUmor, 30 octombrie 2021. Dan Țuțu a revenit la iUmor în calitate de invitat special. Momentul său de stand-up a fost savurat

Iulian Gabriel Neagua primit doar un vot pozitiv din partea Deliei.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: iMai mult umor, episodul 5, 23 octombrie 2021. Vlad Drăgulin îl ceartă pe Pippino pentru că era neorganizat. Ce i-a spus Puiu

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 6 noiembrie 2021. Stalin, interpretat de Marcel Cobzariu, glume despre politicienii și vedetele din România... iUmor, 6 noiembrie 2021. Zamfir Silaghi, momentul plin de glume care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce spune concu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x