Antena Căutare

iUmor, 13 noiembrie 2021. Patrick Cottet, toreadorul care prăjește țânțari a făcut show la iUmor. “Omul ăsta este magic"

Patrick Cottet, francezul pregătit să facă show, spune că a venit la iUmor pentru a cincisprezecea oară. De această dată, concurentul iUmor e mai pregătit ca oricând.

patrick cottet la iumor 11 Galerie
Patrick Cottet, francezul pregătit să facă show, spune că a venit la iUmor pentru a cincisprezecea oară. De această dată, concurentul iUmor e mai pregătit ca oricând. | Antena 1

Patrick Cottet, invitatul special, a venit din Franța pentru a face un show de excepție la iUmor, încercând să îi impresioneze pe jurați. Prima dată când a fost la iUmor, el își amintește că a venit cu jucătoarea de tenis Natalia Kalashnikov, în sezonul 2.

Astăzi, Patrick a spus că pregătește ceva din bucătăria franceză. Concurentul iUmor povestește că a hotărât de curând să se mute în România și și-a achiziționat aici un apartament.

“În Franța, am cunoscut mulți români care au văzut emisiunea și mă opresc pe stradă. Asta e magic pentru mine”, a povestit concurentul iUmor.

Patrick Cottet a intrat în scenă pregătit să facă show, iar publicul l-a aclamat.

Patrick Cottet, toreadorul neînfricat care stârnește hohote de râs

“Mă bucur că l-am revăzut pentru că e o reală plăcere. E un om extrem, extrem de talentat”, a spus Delia.

Patrick a făcut o scenetă în care se pregătea să calce o eșarfă, dar o muscă îl deranja.

“Este absolut fabulos. Este ireal de talentat”, a adăugat Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 6 noiembrie 2021. Valeria Jalenco i-a creat partid politic lui Mihai Bendeac. Cum arată campania sa electorală

Pe scenă, Patrick pare că a scăpat de muscă și toate expresiile lui faciale, dar și mișcările îi amuză pe toți. Publicul aplaudă furtunos.

Pentru a implica și publicul în numărul lui, i-a rugat să strige Ole! ori de câte ori el se lupta să prindă musca. A omorât musca înfingând o sabie, iar apoi a prăjit-o pe fierul de călcat.

Nu a stat mult pe gânduri și a și mâncat-o. La final, jurații s-au ridicat în picioare și au aplaudat furtunos.

“E monumental, frate”, a spus Șerban Copoț.

“A fost cel mai lipsit de conținut. Un toreador care prinde țânțari. Patrick Cottet cu fierul de călcat și cu un țânțar imaginar face mai mult decât fac 99% dintre concurenții care vin cu foiletonul umoristic”, spune Cheloo.

“Atunci când simpla ta prezență devine o garanție a succesului, cred că este un moment absolut incredibil în cariera fiecărui artist”, a zis Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 6 noiembrie 2021. Ohiole Dibua, dansul pentru care a fost felicitat de jurați. A venit din SUA și Cheloo i-a dat pălincă

“Patrick te iubesc! Eși un adevărat artist!”, spune Delia.

“Omul ăsta este magic. Fața ai ar trebui să practice această meserie vreo 3-400 de ani de acum încolo. Îi dorim viață lungă”, spune Cheloo.

“E genul de persoană pe care al trebui să îl aibă Teatrul de Revistă Constantin Tănase”, spune Mihai Bendeac.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Mihai Bendeac, voluntar într-un număr de contorsionism la iUmor: „Aici trebuia să ajungă viața mea?”... iUmor, 13 noiembrie 2021. Octavian Man, roast-ul usturător care a adus satisafcție. "Parcă mi-ai întins marmeladă p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x