Antena Căutare

iUmor, 6 noiembrie 2021. Valeria Jalenco i-a creat partid politic lui Mihai Bendeac. Cum arată campania sa electorală

Valeria Jalenco a pregătit un moment inedit de iUmor, unde i-a făcut o campanie electorală pentru Mihai Bendeac. Jurații s-au distrat și au notat-o ca atare.

Valeria Jalenco i-a creat partid politic lui Mihai Bendeac. Cum arată campania sa electorală de la iUmor, 6 noiembire 2021 Galerie
Valeria Jalenco i-a creat partid politic lui Mihai Bendeac. Cum arată campania sa electorală de la iUmor, 6 noiembire 2021 | Antena 1

Valeria Jalenco a reușit să creeze un moment inedit de umor pe scena iUmor, 6 noiembrie2021. Concurenta i-a realizat o campanie electorală lui Mihai Bendeac, bazată pe cunoștințele pe care ea le-a dobândit citind cartea scrisă de el.

Valeria Jalenco, momentul de umor în care i-a realizat lui Mihai Bendeac o campanie electorală la iUmor 2021

Concurenta Valeria Jalenco a pus în scenă o campanie electorală completă pentru Mihai Bendeac. Aceasta a venit cu slogane complete prin care el ar putea câștiga alegerile, iar publicul și jurații s-au amuzat.

„I-am citit cartea și m-a atins în profunzime. S-a simțit singurătatea lui. Nevoia lui de a fi salvat.
Mă numesc Valeria, aucm știți cine sunt dar nu și ce fac. Sunt speaker motivațional și am venit să-l motivez pe Mihai. Life coaching”, spune concurenta.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Pippino de România i-a dezamăgit pe jurați cu numărul său. A revenit pe scenă, dar nu a convins juriul

„Am nevoie”, adaugă Mihai Bendeac când a auzit profesia ei.

„Ți-am citit cartea. Dragă Mihai, am oportunitatea de a-ți pune o întrebare. Pot să ți-o pun, în primul rând? Ai menționat cifra 300 de femei. Dar bărbații cui i-ai lăsat? În 2029 o să fii președinte de partid”, spune ea, după care începe să prezinte numărul.

Jurizarea Valeriei Jalenco de la iUmor 2021

„Bine ați venit la Umor, a fost genul de moment umoristic care nu ne-a dat pe spate de râs, dar ne-a plăcut. Mie mi-a plăcut”, spune Delia.

„În primul rând îți mulțumesc că ai acompaniat acest număr cu acest zâmbet. Sunt convins că tu ești conștientă că ai un zâmbet fermecător”, spune Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Charlie Chaplin, invitatul special al serii. A făcut un moment de roast despre vedetele din România

„Mor de ciudă că nu mi-ai făcut și mie un profil psihologic. Cum crezi tu că sunt?”, spune Cheloo.

„E bine că ți-ai trecut gândurile tale în ceva. Muzica ta este o formă de comunicare”, completează concurenta.

Aceasta a primit voturi pozitive de la Delia și Mihai Bendeac.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 6 noiembrie 2021. Ohiole Dibua, dansul pentru care a fost felicitat de jurați. A venit din SUA și Cheloo i-a dat ... iUmor, 6 noiembrie 2021. Cristiano a venit pe scenă cu un număr de dresaj de câini. Cum s-a descurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x