Antena Căutare

iUmor, 14 aprilie 2021. Michael Jackson face senzație cu un roast istoric memorabil. Starul pop își amintește vizitele în România

În ediția 9 a sezonului 10  iUmor, Michael Jackson interpretat de George Tănase urcă pe scena iUmor cu un roast istoric nemaipomenit.

michael jackson iumor Galerie
iUmor, 14 aprilie 2021. Michael Jackson | antena 1

George Tănase a intrat în pielea lui Micheal Jackson și a făcut un show de excepție pe scena iUmor, făcând un dans extraordinar, asemănător cu cel al regelui Pop.

“Nu pot să-l contest eu pe Michael Jackson. Ascultam în clasa a 4-a (…) În acea tocăniță a anilor ’80 Michael Jackson a adus o imagine nouă, un dans nou. (…) A avut super producții”, a explicat Cheloo.

“Datorită lui mulți oameni sună așa cum sună azi”, a mai adăugat Delia.

Michael Jackson i-a luat la roast pe jurații iUmor și a început cu Cheloo.

“Cheloo, tu ești personajul despre care copiii strigă “fugiți că altfel ne mănâncă!”. Delia, tu ești personajul despre care copiii strigă “fugiți că altfel ne mănâncă tot”, iar tu Mihai ești personajul despre care femeile strigă “fugiți că altfel ne mănâncă peste tot” ”, spune Michael.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Albert Einstein, roast istoric pe scena comediei. Ce a spus despre Delia și Cheloo

El se află pentru a treia oară în România, iar prima oară când a venit spune că l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu.

Michael Jackson și celebritățile pe care le-a cunoscut în România

“El a scris în mod special pentru mine o melodie. Dacă vă mai amintiți: O lume minunată în care veți găsi numai copii”, a adăugat Michael.

Michael Jackson a simțit nevoia să clarifice că zvonurile care au existat despre el nu au fost adevărate.

Artistul își amintește că l-a cunoscut chiar și pe Iliescu atunci când a vizitat țara noastră pentru a doua oară.

“Poate ar fi trebuit să fi rămas atunci în România. Sunteți cu 50 de ani în urmă. Acum aș fi avut 13 ani. Aș fi putut participa la Voice Kids. Cu siguranță l-aș fi câștigat”, a adăugat Michael.

Celebrul cântăreț a continuat să vorbească despre România și felul în care toată lumea se descurcă în această țară.

“Și Șerban Copoț m-a imitat odată!”, și-a amintit Michael și l-a luat la roast pe Șerban.

“L-au trimis în Asia, dar el a reușit să se întoarcă înapoi pentru că e cercetaș și el cunoaște drumul înapoi. (…) Șerban eun fel de Benjamin Button al succesului”, spune Michael.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Formația Trooper, invitați speciali la iUmor. Cheloo s-a dus pe scenă și-a cerut scuze

Michael nu a uitat nici de Delia, pe care a luat-o la roast.

“Eu trebuia să mă machiez grotesc ca să nu mă recunoască lumea. Delia ție nu ți-a ieșit”, a mai adăugat Michael.

“Mihai, ai grijă. Te cheamă ca pe mine și iei pastile și am văzut aici că ai sărutat-o pe Veronica Gheroghe. Aia e profanare de morminte, Mihai. Oamenii și-au făcut griji pentru tine că o să mori de tânăr. Bine că nu mai e cazul acum”, a mai zis Michael Jackson.

“Cheloo are un calm teribil. Mi-aș fi dorit să mă fi născut cu calmul lui. El a zis că nu suportă homosexualii și pițipoancele. Uitați-vă cât de calm stă la masa aia de zece sezoane lângă cei doi”, a spus Michael.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

George Tănase intră în pielea lui Michael Jackson pentru un roast istoric la iUmor... iUmor, 14 aprilie 2021. Alin Bourașu a revenit la iUmor cu o serie de ghicitori care i-au pus în dificultate pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x