Antena Căutare

iUmor, 14 februarie 2021. Dulcica revine la iUmor cu cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Mihai Bendeac

În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor urcă pe scenă Gabriela Felicia Crăciun, cunoscută și drept Dulcica, fosta concurentă iUmor, acum mai pregătită ca oricând.

dulcica iumor 10 Galerie
iUmor, 14 februarie 2021. Gabriela Felicia Crăciun aka Dulcica | antena 1

Dulcica, pe numele ei real Gabriela Felicia Crăciun a revenit la iUmor, după ce a concurat și în sezonul 9. De această dată, ea spune că e gata de succes.

Despre sezonul 9, Gabriela spune că a exagerat puțin atunci când flirta cu Mihai Bendeac pentru că a făcut-o să iasă în evidență.

„Încercam să interpretez un rol al unei fete care își dorea foarte mult să fie actriță”.

Între timp, de la sezonul 9 și până în prezent, Gabriela a dezvăluit că s-a îndrăgostit de un scriitor, bărbat cu care se potrivește perfect, după părerea ei, pentru că și ea este scriitoare.

Dulica a mărturisit că este o romantică incurabilă și crede că și noul ei iubit este la fel: „Simt că el este alesul”, a mai adăugat concurenta.

Citește și: Ele sunt fetele care l-au cucerit pe Mihai Bendeac în sezonul 9, iUmor

Cu emoții mari, Dulcica a intrat în scenă și a povestit că dacă în trecut își dorea să fie vedetă, acum vrea să povestească despre sentimentele ei.

Dulcica, declarație de dragoste copleșitoare pentru Mihai Bendeac

Iubitul ei secret este de fapt Mihai Bendeac. Ea a venit să îi facă o declarație de dragoste juratului iUmor. Gabriela a povestit că de mică își dorea să fie actriță și să se mărite cu un actor. De asemenea, ea a găsit un punct comun cu Mihai Bendeac, acela că amândoi scriu. Concurenta ținea în mână și cartea lui Mihai, proaspăt lansată.

„Ai scris aceeași carte?”, a întrebat-o Mihai.

Gabriela a dezvăluit că citește din cartea juratului, iar capitolul ei preferat este același cu cel al lui Mihai.

De asemenea, Dulcica a spus că ea crede în visul lui Mihai.

„Chiar cred în visul lui, că el va fi președintele României într-o zi și va fi un președinte sexy, iar eu prima doamnă ”, a spus cu bucurie Gabriela.

Citește și: Surprize colorate pentru Delia, la filmările pentru cel de-al zecelea sezon iUmor

Concurenta visează ca într-o zi ea și Mihai să scrie împreună o carte ce se va numi “Conversații cu soția”.

“În nebunia lui, s-a bucurat. Nebunu s-a bucurat. Nebunu s-a simțit măgulit”, a adăugat Delia văzându-l pe Mihai care chiar era încântat că e cerut de soț de o concurentă.

Dulcica a vrut să-l atragă pe scenă pe Mihai cu "mierea dragostei", gloss-ul ei, dorind să îl sărute.

“Mihai, vreau să-ți declar iubirea mea pe scenă și cred că pe scena iUmor se înfiripă o poveste de dragoste”, a completat Gabriela.

Mihai a spus că dacă se implică într-o relație, nu vrea să fie cu o femeie care e în lumina reflectoarelor.

Cheloo a spus că ar vrea să fie nașul celor doi.

“Mihai Bendeac este pentru România cum este Brad Pitt pentru Hollywood”, a mai adăugat concurenta iUmor la declarația ei de dragoste.

Cei doi se gândesc deja la copii, iar Gabriela visa cum o să fie camera copiilor și cât de fericiți vor fi împreună.

“Efectiv tu ai devenit obsesia mea. Dragostea este egal cu obsesia sau invers”, i-a spus răspicat Gabriela, iar pe Mihai acest lucru l-a făcut să se panicheze puțin.

“Domnișoară, v-ați gândit la un back-up? În cazul în care maestrul Bendeac vă refuză iubirea tainică, sunteți pregătită să vă mulțumiți cu puțin?”, a întrebat-o Cheloo pe concurentă.

Mihai nu putea să nu îi ofere măcar un cadou concurentei, având în vedere că nu îi poate împărtăși sentimentele. El a mers lângă Gabriela pe scenă și i-a dat unul dintre inelele sale. Știind că azi e Ziua Îndrăgostiților, Dulcica i-a oferit un ursuleț de plus și l-a pupat pe obraz.

Din păcate, Gabriela nu a primit voturile celor trei jurați iUmor.

Noul sezon iUmor 10 vine cu multe surprize

Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor, 14 februarie 2021. Manuel Miru, francezul cu "nume de columbian și față de evreu", impresionează cu num... iUmor, 14 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Răzvan Oprea deghizat în Vladimir Putin ia cu asalt scena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x