Antena Căutare

iUmor, 17 martie 2021. Alexandra Stancu, femeia de serviciu care se dezbracă de inhibiții. Cum i-a uimit concurenta pe jurați

În ediția 5 a emisiunii iUmor, Alexandra Stancu a venit la iUmor cu mopul, pregătită să facă curățenie, dar a surprins cu un spectacol de dans la bară

alexandra stancu iumor Galerie
iUmor, 17 martie 2021. Alexandra Stancu | antena 1

Alexandra a venit pregătită să facă ordine, înarmată cu un mop și găleată. Concurenta este de fapt dansatoare șomeră, profesoară de yoga și instructor de dans la bară.

“Am venit să fac curat (…) cu metodele mele. (…) O să-mi vedeți skill-urile puțin atipice”, spune Alexandra.

În mod neașteptat, Alexandra a început să danseze atunci când a intrat în scenă și avea pregătită și o bară de dans. Mișcările ei i-au fermecat pe jurați, dar și pe cei din public. Frumoasa blondină a început să se dezbrace, rămând într-un costum roșu minuscul.

Mihai Bendeac a rămas cu gura căscată, văzând ce fizic impresionant are concurenta iUmor. Alexandra a uimit cu talentul său artistic, iar publicul a aplaudat-o furtunos.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu, sceneta de comedie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Numărul ei nu s-a încheiat după dans, ci a avut și o serie de glume seama juraților.

“Asta numesc eu umor de calitate”, spune în glumă Mihai Bendeac.

“Aaa urmează o altă parte a numărului”, a mai adăugat Mihai.

Alexandra a avut câte o glumă pentru fiecare jurat și apoi și-a așteptat verdictul.

Reacția juraților după momentul Alexandrei Stancu

“Emisiunea noastră șchiopătează de ceva vreme la capitolul frumusețe, sport, bară”, spune Cheloo.

“Dansul la bară, sportul la bară sunt benefice pentru bărbat în general. Spală retina. Nu am avut un număr amuzant, dar am avut un număr realizat profesionist ”, a adăugat Cheloo în culise.

Concurenta a dezvăluit că a fost și în ediția trecută de iUmor, dar numărul ei nu s-a difuzat. Ea a venit în sezonul 7, îmbrăcată în Scooby Doo. Și atunci a făcut un dans la bară, dar se pară că nu a fost pe placul regizorului costumația ei pentru că nu era suficient de provocatoare.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Vlad Marin, momentul de stand-up comedy pe care Cheloo l-a întrerupt:"Mă simt scurs de energie"

“Din punctul meu de vedere și chiloții de babă pot fi mișto și sexy”, spune Delia.

“Mi se pare că și-a pierdut controlul complet (despre regizor). Îmbracă femei în crăciunițe, le verifică chiloții. Eu zic că în maxim 4-5 zile va fi arestat”, a adăugat Mihai Bendeac.

“Pentru număr și conținutul lui de comedie, aproximativ 5,75, pentru laba piciorului 9,25, (…) pentru prezență 10, pentru viitor multă speranță”, i-a spus Mihai concurentei iUmor.

Alexandra Stancu a primit un singur like, de la Delia.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Roastul lui de Pablo Escobar face senzație. “Urăsc oamenii care iau drogu... iUmor, 17 martie 2021. Nechifor Bugeac, un cărturar de seamă, îi ia la rost pe jurații iUmor, vorbind într-un limbaj spe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x