Antena Căutare

iUmor, 17 martie 2021. Cristian Popesco a dezvăluit care e fetișul lui. “Ți-ai găsit prieten de nădejde”

În ediția 5 a emisiunii iUmor, Cristian Popesco vine la iUmor și ne povestește despre experiența de a deveni tătic în pandemie.

cristian popesco iumor Galerie
iUmor, 17 martie 2021. Cristian Popesco | antena 1

Cristian își amintește exact data și ora la care l-a conceput pe noul membru al familiei pentru că a fost conceput in vitro. Comediantul a vorbit despre nașterea în apă și cum nășteau femeile în trecut.

După naștere, Cristian povestește că există presiuni din partea familiei să o ia de soție pe iubita lui și povestește schema pe care a făcut-o ca să poată lua măsura de la deget.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Anca Dinicu, deghizată în Marilyn Monroe, face spectacol cu glumele sale savuroase

“Eu eram cu șublerul atârnând, mă durea, îmi trăgea buza, dar na ăștia caz mai grav, îți dai seama, cu ciocan în fund”, povestește el despre experiența care l-a adus la spital în timp ce încerca să ia măsura degetului pentru inel.

După ce a povestit de diversele cazuri bizare pe care le poți întâlni la spital când ajungi la Urgențe, Cristian a revenit la creșterea copilului și a explicat cât au investit ei ca părinți în acest lucru.

Chiar dacă bebelușul e mic și nu înțelege încă, el spune că îi citește povești pentru dezvoltarea creierului. A început cu poveștile de la Disney.

“Am găsit eu pe un site chinezesc “Ali Baba” cu 6 de B. Fake la fake, foarte fake. Și a venit cartea frumoasă, mare, multe ilustrații, numai că na, chinezii neavând copywrite au alterat poveștile”, spune Cristian.

Cel mai mult s-a schimbat povestea lui Pinocchio. Jurații iUmor și publicul au râs cu lacrimi.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Natanticu, show de excepție care i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi. “Nu sunt cine știe ce”

Cristian a fost extrem de sincer și a recunoscut că are un foot fetish și că în trecut s-a iubit cu fotomodele. După această dezvăluire, Delia nu s-a putut abține și i-a zis lui Mihai Bendeac:

“Ți-ai găsit prieten de nădejde”, spune jurata iUmor, știind că și lui Mihai îi plac aceleași lucruri.

“Cristi Popesco este un om care face de foarte mult timp treaba asta și care a devenit celebru în urma unei întrebări nefericite”, spune Mihai Bendeac despre momentul comediantului.

Mihai și-a amintit când l-a văzut pe Cristi Popesco la prima emisiune la care a apărut.

“La roast-uri este rupere”, spune Mihai Bendeac.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 17 martie 2021. Mario Lopez, magicianul care a venit să fure mințile tuturor, e plăcerea vinovată a Deliei... Cine este Virgil Pop, concurentul iUmor care i-a uimit pe jurați cu roast-ul lui în limba română veche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x