Antena Căutare

iUmor, 17 martie 2021. Mario Lopez, magicianul care a venit să fure mințile tuturor, e plăcerea vinovată a Deliei

În ediția 5 a emisiunii iUmor, Mario Lopez ne încântă cu un număr de magie special, care a stârnit admirația juraților și a publicului, deopotrivă.

mario lopez iumor Galerie
iUmor, 17 martie 2021. Mario Lopez | antena 1

Mario a revenit la iUmor cu un număr de magie inedit. El vine din Catalonia, un oraș mic, înconjurat de oameni frumoși și case cu grădini și animale. Mario a mai venit la iUmor în sezonul 7, tot cu un număr de magie.

Concurentul iUmor a început cu un număr de magie cu monede și cărți de joc. Le-a captat atenția juraților iUmor, dar și a publicului.

Apoi, el a făcut una dintre cărțile de joc să dispară. Cartea nu a dispărut, dar și-a schimbat culoarea.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Marie Jeanette, număr savuros de stand-up comedy. Cu ce moment a revenit pe scenă

Se pare că Mario Lopez este plăcerea vinovată a Deliei Matache. Jurata i-a șoptit la ureche lui Mihai Bendeac că e frumos tare concurentul.

“Și Matache care m-a înnebunit în timpul numărului, să urmăresc numărul”, povestește Mihai Bendeac.

După numărul eșuat cu cărți, Mario a încercat să își demonstreze talentul de cântăreț și a început să cântă la muzicuță. Apoi, el le-a arătat juraților un truc despre fumat și cum a reușit să țină în palmă fumul.

Pentru că a dorit să facă un număr de magie mai amplu, Mario a avut nevoie de Șerban și de Dan. Au construit o mica scenă pe masa.

Reacția juraților iUmor după numărul lui Mario Lopez

“Că s-a nimerit să aibă un ambalaj mișto, a fost bonus. Dar la bază e un om talentat”, spune Delia despre numărul lui Mario.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Andrei Gădălean revine pe scenă cu un număr amuzant: "Eu sunt ca un cameleon în stand-up-ul românesc"

“Ești, pentru lumea magiei, un fel de Obama. (…) Ești cel mai relaxat tip pe care l-am văzut în viața mea făcând magie și ești atât de cool în fiecare secundă”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

“Ești foarte, foarte cum a spus, tot ce a spus, stă în picioare, e exact așa, sunt de acord și adaug și sexy, pe lângă”, a spus Delia emoționată.

“Aceasta este nano-magie, nano-umor, umor minimal, umor de recesiune”, spune Cheloo despre numărul lui Mario.

Concurentul iUmor a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 17 martie 2021. Traian Dobra, concurentul care l-a făcut pe Mihai Bendeac să cadă de pe scaun... iUmor, 17 martie 2021. Cristian Popesco a dezvăluit care e fetișul lui. “Ți-ai găsit prieten de nădejde”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x