Antena Căutare

iUmor, 17 martie 2021. Traian Dobra, concurentul care l-a făcut pe Mihai Bendeac să cadă de pe scaun

În ediția 5 a emisiunii iUmor, Traian Dobra, de profesie IT-ist, a venit la iUmor pentru a se face remarcat cu seria lui de glume despre călătorii.

traian dobra iumor Galerie
iUmor, 17 martie 2021. Traian Dobra | antena 1

Arată ca un pușcaș marin, dar de fapt lucrează în domeniul IT. Traian Dobra a venit la iUmor pentru că îi place să facă stand-up. El s-a apucat de stand-up de un an și e una dintre pasiunile lui favorite. Traian a mărturisit că a stat pe scenă la un show de improvizație în Cluj și acolo s-a întâlnit cu Natanticu și Micutzu și are chiar și o poză cu ei. Cu toate acestea, el nu a făcut stand-up acolo, doar a fost selectat din public.

Pentrul el emisiunea iUmor reprezintă o oportunitate de a fi văzut de mulți oameni și va avea o expunere mare.

“Dacă iese și bine, e o carte de vizită”, spune Traian.

Povestea lui începe cu amintiri din copilărie și ne-a mărturisit că e fiul unor profesori. Pentru a-și descoperi pasiunea, Traian credea că cel mai mult îi place să călătorească. El a fost în Dubai și a povestit experiența lui.

Mihai Bendeac părea că se plictisește, și-a pus ochelarii de soare și a început să scrolleze pe telefon.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Andrei Gădălean revine pe scenă cu un număr amuzant: "Eu sunt ca un cameleon în stand-up-ul românesc"

“Cred că acesta a fost cel mai bun dintre cele mai bune numere de stand-up comedy de la iUmor din ultimele 19 sezoane”, spune plin de ironie Cheloo.

“E foarte posibil să-mi fi pierdut orice urmă de atenție. A fost bun numărul”, mărturisește Mihai Bendeac.

“Hai să fim sinceri. Numărul era ca nisipul la pungă. Nu ne-a produs nici măcar rânjet, ca să nu mai vorbim despre zâmbet, râs și alte manifestări improprii”, a adăugat Cheloo.

“100% nu se întâmpla nimic. Adică se întâmpla ceva, dar nu era nimic benefic. Nu era nimic constructive, nimic haios”, a spus Delia.

“A plictisit pe absolut toată lumea”, a spus și Mihai.

Mihai s-a aplecat să ia ceva de jos și a căzut cu scaunul.

“Umorul tău este dărâmător. Continuă”, spune Cheloo.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Traian Dobra

“Nu mai suport. Să vină în fața mea oameni, s-a nimerit la tine să am această cădere. (…) Am auzit în aceste zile de nenumărate ori aceleași lucruri. Am deschis o știre (…) Ritmul pe care l-am auzit de nenumărate ori în aceste zile este următorul”, iar Mihai a continuat cu citirea unei știri sportive.

“Momentul în care domnul Mihai Bendeac s-a enervate cu privire la numărul concurentului nostru, a fost salvarea, colacul nostru de salvare”, mărturisește Cheloo.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Vlad Marin, momentul de stand-up comedy pe care Cheloo l-a întrerupt:"Mă simt scurs de energie"

Cheloo i-a oferit țigări și o brichetă lui Mihai pentru a-l ajuta să se calmeze, iar Delia ștergea masa juriului, ca și când ar vrea să scape de jurizare.

“Noi sutem un grup, mă, acolo. Acționăm ca celulele alea”, spune Delia.

“Nu mai suport recitările. Nu le-am suportat toată viața mea”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

“Dacă Bendeac ar fi vorbit 30 de minute, i-aș fi făcut cu plăcere vânt”, a spus Cheloo.

“La final, Delia are cel mai mult umor”, a mai adăugat Cheloo.

Delia a început să îi ofere sfaturi de călătorie concurentului iUmor, oferindu-I sfaturi despre destinații turistice.

Traian a primit 3 X DISLIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 17 martie 2021. Nechifor Bugeac, un cărturar de seamă, îi ia la rost pe jurații iUmor, vorbind într-un limbaj spe... iUmor, 17 martie 2021. Mario Lopez, magicianul care a venit să fure mințile tuturor, e plăcerea vinovată a Deliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x