Antena Căutare

iUmor, 19 decembrie 2021. Ioan Strâmbeanu a intrat în rolul lui Charlie Chaplin. Ce a făcut pe scenă alături de colegul său

În semifinala sezonului 11 din iUmor, Ioan Strâmbeanu a venit focusat pe gândul de a ajunge în Mare Finală a show-ului. Concurentul a pregătiti un moment care i-a amuzat pe jurați și a făcut spectacol pe scenă, alături de colegul său.

ioan-strâmbeanu-partener-iumor-2021-semifinală Galerie
În semifinala sezonului 11 din iUmor, Ioan Strâmbeanu a venit focusat pe gândul de a ajunge în Mare Finală a show-ului. | Antena 1

Ioan Strâmbeanu l-a surprins pe Cheloo cu căzătura sa în audiții, iar acum concurentul s-a întors mai hotărât ca niciodată să-i amuze pe toți cei trei jurați alături de prietenul său. Cei doi lucrează de 30 de ani împreună, iar în semifinala sezonului 11 iUmor au pregătiti un moment memorabil.

„Strâmbeanu e domnul ăla plinuț care a căzut frumos?”, a fost replica lui Cheloo când a auzit numele concurentului.

Înainte de a urca pe scenă, Ioan Strâmbeanu și-a exprimat bucuria și mândria că se afla din nou în fața lui Cheloo, Mihai Bendeac și Deliei: „Noi suntem bucuroși că suntem din nou aici și sperăm să câștigăm, să ajungem în finală, asta ne dorim.”

Ioan Strâmbeanu, moment haios în semifinala sezonului 11 iUmor

Concurentul a pășit cu încredere pe scena iUmor și a început să își facă numărul așa cum i-a obișnuit pe jurații încă din audiții. La scurt timp de la apariția sa în fața celor trei, colegul său a intrat rapid în pielea personajului, iar împreună au făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

Delia nu și-a mai putut abține zâmbetul larg cât timp i-a privit. Mihai Bendeac a fost atent la fiecare gest al concurentului, iar Cheloo a savurat din plin momentul domnului Ioan Strâmbeanu.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Virgil Ciulin l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu momentul său de stand-up: „E cu putință să câștigi”

„Domnul Stâmbeanu a făcut în această seară un mix extraordinar între Charlie Chaplin șiospătarul bețiv etern, ca să zic așa”, a dezvăluit juratul iUmor.

Nici muzica pe care a ales-o concurentul pe fundal nu a putut să treacă neobservată, mai ales de Delia, care a dezvăluit că piesele n-au fost pe gustul ei: „Era lăutărie de aia șmecherească, era așa pe barosăneală.”

„Momente de amuzament la iUmor, lucru rar”, a mai spus Cheloo.

Ce su spus jurații despre momentul lui Ioan Strâmbeanu de la iUmor 2021

Ioan Strâmbeanu și colegul său de scenă au reușit să-i impresioneze pe jurați, însă la final, Mihai Bendeac a ținut neapărat să le facă o mică mărturisire.

„În momentul în care am văzut apariția ta, eu o mică treabă care nu se potrivește, Charlie Chaplin avea orice, dar nu agresivitate, apropo de chestia cu palmele. Tot respectul pentru voi și tot ceea ce faceți”, a spus el.

„Am fost un Chaplin de România”

Delia a destins atmosfera și i-a dezvăluit concurentului că momentul său a fost unul amuzant și i-a adus zâmbetul pe față.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs

Ioan Strâmbeanu și partenerul său de scenă au primit trei LIKE-uri din partea juraților în semifinala iUmor.

„A fost cel mai relaxant număr din această seară”, a fost replica lui Cheloo de la final.

„Mi-a plăcut căzătura aia mult”, a mai adăugat Delia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare duminică de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 19 decembrie 2021. Robert Pavicsits, numărul de stand-up comedy care a generat aplauze în public: „Excelent”... iUmor, 19 decembrie 2021. Valeria Jalenco a testat intuiția juraților printr-o simulare de jurizare: „Și-a făcut lecțiil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x