Antena Căutare

iUmor, 30 octombrie 2021. Enjo Flint, moment cu grad ridicat de dificultate. Jurații nu s-au așteptat la o asemenea reprezentație

În a șasea ediție de iUmor Sezonul 11, din 30 octombrie 2021, Enjo Flint vine cu un număr periculos. Concurentul introduce pe scena iUmor mai multe capcane. Bărbatul face freak show-uri de trei ani de zile.

concurent la iumor pe scena Galerie
În a șasea ediție de iUmor Sezonul 11, din 30 octombrie 2021, Enjo Flint vine cu un număr periculos. Concurentul introduce pe scena iUmor mai multe capcane. Bărbatul face freak show-uri de trei ani de zile. | Antena 1/ iUmor

Enjo Flint a pus în scenă un număr dificil de privit, deși la început, nu părea: “În momentul în care și-a pus cârligele alea de față, arăta din Al Cincilea Element, din altă lume”, spune Dan Badea la testimoniale.

Nu încercați asta acasă! Imagini cu un puternic impact emoțional.

Enjo Flint, moment cu grad de dificultate la iUmor sezonul 11

Concurentul și-a agățat de față și de corp anumite obiecte, iar jurații au privit numărul destul de greu.

Delia: “M-am gândit la un thriller semi horror”. Momentul i-a trecut pe cei din sală prin toată stările, mai ales că nu s-au așteptat la o asemenea reprezentație la iUmor.

"Haideți să vorbim și de elefantul din încăpere pentru că eu, la un moment dat, m-am speriat foarte, foarte tare", spune Mihai Bendeac la testimoniale.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Julia Kolarova, numărul de ventrilocie cu care a speriat-o pe Delia: „Visez la noapte”

Jurizarea Enjo Flint la iUmor 2021, sezonul 11, 30 octombrie

Delia: “Bună seara, stimabile domn! Ce vă mai place să vă jucați cu durerea, cu capcanele alea! Nu mi s-a părut deloc amuzant. Știți că e o emisiune de umor. M-ați speriat un pic”

Mihai Bendeac: "Eu cred că uneori, poate, freak show-urile nu sunt pentru mine!"

Cheloo: "Mai bine să avem 30 de secunde de freak show, decât trei ore de prostie îngrozitoare"

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Patricia Nedelea, invitată specială în ediția de astăzi. Ce glume a făcut despre ea după ce a născut

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 30 octombrie 2021. Alexandra și Laura, număr de striptease și dans la bară. Cheloo le-a invitat într-un videoclip... iUmor, 30 octombrie 2021. Pamela Anderson își face apariția pe scena comediei. Crina Abrudan a făcut un roast pe cinste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x