Antena Căutare

iUmor, 21 februarie 2021. Alina Păduraru, "cercetătorul" care dansează la bară, i-a impresionat pe toți cu numărul său științific

În cea de-a doua ediție a sezonului 10 "iUmor" a urcat pe scenă Alina Păduraru cu un număr științific, dar care i-a impresionat pe jurați.

Alina Păduraru într-un halat alb Galerie
Alina Păduraru este foarte încrezătoare în numărul său și abia așteaptă să urce pe scenă pentru a impresiona publicul

Alina Păduraru este foarte încrezătoare în numărul său și abia așteaptă să urce pe scenă pentru a impresiona publicul. Concurenta nu este pentru prima dată când se află pe scena iUmor.

"Am venit să vă bucur cu un număr științific. M-am lăsat de foarte multe obiceiuri nesănătoase datorită științei, am înțeles cum funcționează organisum. Și acum sunt omul ăla plictisitor, care nu bea cafea și nu fumează.", a spus frumoasa concurentă, în culisele emisiunii.

Tânăra a mai fost și în sezonul 3 "iUmor", unde l-a făcut să râdă în hohote pe Mihai Bendeac, însă nu a reușit să ajungă în marea finală.

"Am venit cu o curiozitate științifică. Nici comunitate științifică nu prea știe de ea, e interesat.", a mai zis Alina, despre momentul ce urmează să îl facă.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Fibi Eyewalker, concurenta care i-a făcut pe toți să-și înghită cuvintele de uimire

A urcat pe scenă cu emoții, însă a început în forță cu glume și curiozități despre sistemul imunitar.

"Bine, cu sistemul imunitar nu este de glumă, că ăsta dacă i se pune pata atacă orice, inclusiv pe noi, la diabetul de tipul 1 ne atacă pancreasul, la psoriaziz ne atacă stima de sine, dar ne poate ataca lucruri mult mai importante decât atât, cum ar fi, șansa să ne combinăm cu cineva.", a fost una dintre glumele concurentei.

Cum au reacționat jurații când au aflat că pasiunea Alinei Paduraru este dansul la bară

Alina a reușit să acapareze toată atenția cu numărul său și să îi facă pe jurați să nu își ia ochii de la momentul sau. Mai mult decât atât, concurenta l-a făcut și pe Cheloo să zâmbeacă cu replicile sale.

În unul dintre exemplele sale științifice, concurenta i-a implicat și pe Delia, Mihai Bendeac, Șerban Copoț, dar și pe Dan Badea. Cei patru au jucat rolul unor viruși care atacă sau protejează sistemul imunitar.

"Măi Alinuța, așa surpriză? Cred că așa se poate face educație.", a mărturisit Mihai Bendeac, după ce s-a terminat momentul.

"Bravo, sunteți o ființă extraordinar de amuzantă dacă vă scoatem din context. Doar halatul alb ne înspăimântă, oarecum. Eu vreau să apreciez tristețe cu care ne-ați bântuit.", a mai adăugat și Cheloo, mulțumit de numărul Alinei.

Nici Delia nu s-a putut abține și i-a oferit o replică colegului său. "Poți aprecia cu un like, pentru că merită.", a zis ea.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Florin Gheorghe stârnește hohote de râs cu glume despre supereroul Rombo

Mihai Bendeac a ținut să îi pună și o intrebare din punct de vedere medical, care i-a făcut pe ceilalți doi jurați să râdă și să afle lucruri noi despre frumoasa concurentă.

Spre final, Alina a mărturisit că este pasionată de dansul la bară, însă lucrul ăsta este cunoscut de foarte puține persoane.

"Are o bară de striptease în casă, această făptură gingașă? N-aș zice", a spus Mihai Bendeac în culise.

Alina Păduraru a primit 3XDA, iar la final Cheloo a ținut neapărat să spună că a fost un număr special si invoator, iar genul asta de momente nu a mai fost prezentat la iUmor, lucru ce l-a făcut să îi aprecieze numărul.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 21 februarie 2021. Sorin Pârcălab, invitatul special al serii, a amuzat publicul cu numărul său de stand-up comed... iUmor, 21 februarie 2021. Nae Nicolae, momentul care l-a enervat peste măsura pe Cheloo:"Nu mai trage de timp, dă-n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x