iUmor, 19 mai 2021. Mihai Daniel Coman, cu noi povești despre căsnicie, i-a amuzat pe jurații iUmor. “Ne vedem în parc”

În ediția 14 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în semifinala iUmor, Mihai Daniel Coman a revenit la iUmor cu glume cu și despre soția sa.

iUmor, 19 mai 2021. Mihai Daniel Coman

antena 1

Mihai Daniel Coman s-a pregătit intens pentru numărul din semifinală, fiind gata să îi dea pe spate pe jurații iUmor.

Mihai a intrat în scenă încrezător și energic, vorbind despre noi probleme de căsnicie.

“Ori mă opresc din sforăit, ori o las pe ea la volan”, povestește Mihai.

După audiții, concurentul iUmor i-a promis soției sale că nu va mai face glume cu sau despre ea.

“Și soția a promis ceva. A promis că dacă voi ajunge în finală în seara votului, acceptă necondiționat s*x în trei. Așa că vă rog, dacă vreți, să amânați votul până miercurea viitoare când revine din delegație”, a spus Mihai.

Când căsnicia e o glumă

După ce a avut curajul să vină la iUmor, Mihai spune că a reușit să învețe și să meargă pe role, fiind mândru de el. Apoi concurentul iUmor a trecut la glume despre copilărie și disputele cu părinții, dar și problemele pe care le are cu fiul său.

“Glumele sunt bune, dar livrarea e civilă”, spune Dan Badea din culise.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Mihai Coman, concurentul care face senzație cu povești despre căsnicie. Bendeac: “Eu vreau să te angajez”

Mihai a mai povestit și despre programul de planning familial pe care îl face cu soția sa.

“Avem nevoie uneori de o validare, așa că m-am dus complet gol la soție”, a zis Mihai, iar continuarea a amuzat un singur jurat.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Mihai Coman

“Am senzația că suntem efectiv la Etno TV”, spune Mihai Bendeac.

“Prima oară când v-am dăruit gloria și s-a întâmplat să mergeți mai departe, eclar că am fost alături de dumneavoastră. Am simțit empatie. Astăzi n-am mai avut”, spune Cheloo.

Juratul Mihai Bendeac l-a pus pe concurent să își dea cuvântul de onoare că el și-a scris toate glumele, iar Mihai Coman a încuviințat.

Citește și: iUmor, 31 martie 2021. Diana Oprea a venit la iUmor cu un număr special, pe acorduri muzicale, dând o altă formă unei manele

“Sunteți un mister. Eu nu știu cum sunteți dumneavoastră după ce plecați de aici”, spune Delia.

Mihai Coman a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Delia a hotărât că va ieși în parc pe role cu concurentul iUmor, doar să îi demonstreze lui Mihai Bendeac că se ține de cuvânt.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Ultimele știri