Antena Căutare

iUmor, 2 octombrie 2021. Arkadio Jose, număr senzațional de magie. Momentul care i-a uimit cel mai mult pe jurați

Arkadio Jose, viitorul soț al concurentei Solange Kardinaly a intrat pe scenă și i-a lăsat muți de uimire pe toți cei din platoul iUmor. Numărul său prezentat în ediția din 2 octombrie 2021 i-a fascinat pe jurați.

Arkadio Jose la iUmor 11 Galerie
În ediția de iUmor Sezonul 11, din 02 octombrie, Arkadio Jose a venit direct din Portugalia să le arate juraților cele mai tari trucuri de magie. Iluzionistul este susținut de către soția sa din Spania, concurenta Solange Kardinaly. Numărul de magie, demn de plătit bilet pentru el, i-a lăsat muți de magie pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. | Antena 1/ iUmor

Arkadio Jose a intrat în scenă cu o siguranță de profesionist, iar look-ul său masculin și atitudinea au fost remarcate de Mihai Bendeac fără ezitare: “Băi, e șmecherie de bărbat! Deci un cuplu foarte tare. Ți-i imaginezi pe covorul roșu”, a spus juratul.

Așa cum Solange Kardinaly a reușit să-i impresioneze și să-i capteze pe jurați încă de la primele emicute pe scenă, asta s-a întâmplat și în cazul partenerului său, care tot magician, a reușit să facă un număr demn de plătit bilet pentru el.

Arkadio Jose, pe scena iUmor, cu un număr incredibil de magie cu cărțile, în ediția a doua a sezonului 11: "Scotea cărți din el, la propriu"

Arkadio Jose a fost aplaudat de Mihai Bendeac și de Delia încă de la prima schemă. Toți l-au urmărit atent, fără să le scape ceva, însă Delia s-a pierdut la un moment dat.

“N-am înțeles ce face. Deci se întâmplat atât de repede că la început când a scos cărțile din degete, nu am înțeles ce face. Ce face? La ce ne uităm, că nu înțeleg. Dinamica cu care făcea lucrurile era prea mare pentru mine”, spune Deila la testimoniale.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Nichole Cherry i-a luat la roast pe jurați. Cum au reacționat la glumele deloc îndulcite

Arkadio Jose a pus în scenă un număr de-a dreptul uimitor. Acesta scotea nenumărat cărți de joc de “nicăieri” și așa cum le înmulțea, le făcea să dispară într-o secundă: “Scoate cărți din organism sau nu știu de unde”, spune derutat Mihai Bendeac în timpul momentului.

Delia: “Efectiv le scotea de peste tot (n.r cărțile de joc). Scotea cărți din el, la propriu. A fost oau”.

Când credeau că numărul s-a terminat, Mihai Bendeac și Delia s-au ridicat în picioare să-l aplaude, dar Arkadio Jose le-a făcut semn că încă nu a arătat tot.

Concurentul a început să arunce cărțile ca niște săgeți în platou, lucru care i-a făcut pe Șerban Copoț și pe Dan Badea să se gândească că ar fi letal dacă o carte ar lovi pe cineva la cel moment.

Jurizare Arkadio Jose la iUmor 2021

La jurizare, Delia a avut numai lucruri bune de zis: “Bine ai venit în România! Număr executat cu măiestrie, moment epic, senzațional, un adevărat rock star. Totodată foarte sexi acest moment, nu-mi dau seama exact de ce, dar a fost mega, mega sexi”.

La testimoniale Delia a avut mai multe lucruri de zis: “Nu știu, avea o siguranță, iar asta făcea ca numărul să pară foarte sexy. Era atât de sigur pe el și atât de bine manipul cărțile alea...”.

Citește și: Petre Roman este primul finalist iUmor din cel de-al 11-lea sezon. Cu ce număr a impresionat pe scena comediei

Mihai Bendeac a spus ce crede despre număr: “Ai avut un numar care ne face cinste, evident, și dincolo de invidia sinceră pe care o simt vizavi de dumneavoastră, având în vedere faptul că ați reușit să puneți mâna pe o asemenea făptură extraordinară pe care am văzut-o anterior, sunt absolut convins că o meritați, în sensul bun spun asta. Te îmbrățișăm cu mare dragoste, felicitări!”, a încheiat juratul.

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor, 2 octombrie 2021. Cristian Popa a venit pe scena comediei cu un număr care să-l enerve pe Cheloo: "Am venit ... iUmor, 2 octombrie 2021. Cynthia Vasiu, un număr de comedie cu texte culese și umor involuntar. A venit să-și ia revanș...
Video iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Dan Badea, show impresionant: Mama e mare fan! Sambata, 16.09.2023, 23:30
Video recomandate
Medicool sezonul 5, 23 septembrie 2023. Dinții se pot albi cu bicarbonat de sodiu. Un mit adevărat sau fals?
Medicool sezonul 5, 23 septembrie 2023. Dinții se pot albi cu bicarbonat de sodiu. Un mit adevărat sau fals? Sambata, 23.09.2023, 13:12
Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

Cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

Vineri, 22.09.2023, 11:05
Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Joi, 21.09.2023, 10:06
Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Doru Octavian Dumitru, una dintre cele mai importante figuri din comedia românească, revine pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la ora 20:00.

Miercuri, 20.09.2023, 10:42
Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Premiera celui de-al 15-lea sezon iUmor, care a fost a fost lider de audiență atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21-54 de ani, cât şi la nivel urban a adus în faţa juraţilor – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo concurenţi cu numere de umor care mai de care mai interesante.

Luni, 18.09.2023, 17:46
x