Antena Căutare

iUmor, 20 noiembrie 2021. Adriana Olteanu a vorbit despre experiența sa de șoferiță pe TIR. De ce s-a supărat Mihai Bendeac

Adriana Olteanu este șoferiță pe TIR și a venit în ediția d epe 20 noiembrie 2021 de iUmor să facă glume despre experiența sa.

Adriana Olteanu, pe scena iUmor 2021 Galerie
Adriana Olteanu a vorbit despre experiența sa de șoferiță pe TIR la iUmor 2021 | Antena 1

Adriana Olteanu este șoferiță pe TIR și a venit pe scena iUmor să glumească despre experiențelele sale din timpul serviciului. În public s-a aflat chiar soțul Adrianei care a apalaudat-o cu foc.

Tânăra șoferiță a mărturisit că face parte din același echipaj cu soțul ei și petrec foarte mult timp împreună.

Adriana Olteanu a vorbit la iUmor despre ce înseamnă să fii șoferiță pe TIR

„Prima dată când am parcat am intrat într-un copac și l-am dărâmat. Un polițist a venit și m-a întrebat ce s-a întâmplat, i-am spus că am ceva de livrat unui copac și aștept să-mi semneze foaia”, și-a început Adriana Olteanu numărul de pe scena iUmor.

Tânăra, vizibil emoționată, a fost întreruptă de nenumărate ori de Cheloo care a povestit că a picat examenul pentru permisul la categoria C.

Cu fiecare intervenție, Cheloo ajungea să-i distrugă concentrarea concurentei și să-l supere pe Mihai Bendeac.

Citește și: Lucy de la iUmor pregătește o colaborare cu Dani Mocanu. Imaginile de senzație cu care a făcut anunțul

Ce au spus jurații despre momentul Adrianei Olteanu

„O face intenționat. Normal că o face intenționat. Ca să mă scoată din minți. Faptul că mă determină pe mine să mi se facă rău fizic, pentru el e un exercițiu de putere. Îi dă o satisfacție extraordinară”, a spus Mihai Bendeac despre intervenția repetată a lui Cheloo.

„Nu aveți pic de umor”, i-a spus Cheloo concurentei.

„Eu m-am deochiat în ultimul hal, tu nu ai nicio vină. Să-l oprească cineva pe Cheloo”, a spus Mihai Bendeac.

Deși prezentatorii Dan Badea și Șerban Copoț au admis că glumele concurentei au fost bune, din păcate Adriana Olteanu nu a obținut decât un „Da” de la Delia. Cheloo și Mihai Bendeac i-au dat „nu”.

Citește și: Mihai Bendeac, voluntar într-un număr de contorsionism la iUmor: „Aici trebuia să ajungă viața mea?”

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 20 noiembrie 2021. Ion Strâmbeanu este acrobat la circ și alături de colegul său a creat un moment savuros pe sce... iUmor, 20 noiembrie 2021. Coraly Corazon este Marilyn Monroe din Franța, iar momentul său i-a uimit pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x