Antena Căutare

iUmor, 30 octombrie 2021. Strange Comedy, moment de circ pe scena comediei. Cheloo s-a dus după concurenți în culise

În a șasea ediție de iUmor Sezonul 11, din 30 octombrie 2021, cei doi membrii ai trupei Strange Comedy, soț și soție, fac cel mai tare număr de circ de la iUmor. Cei doi se cunosc de pe vremea când bărbatul avea păr, iar relația au oficializat-o cu o nuntă frumoasă în momentul în care a rămas fără păr, povesște bărbatul.

concurent la iumor pe scena Galerie
În a șasea ediție de iUmor Sezonul 11, din 30 octombrie 2021, cei doi membrii ai trupei Strange Comedy, soț și soție, fac cel mai tare număr de circ de la iUmor. Cei doi se cunosc de pe vremea când bărbatul avea păr, iar relația au oficializat-o cu o nuntă frumoasă în momentul în care a rămas fără păr, povesște bărbatul. | Antena 1/ iUmor

“Ne cunoaștem de pe vremea când aveam păr. După ce mi-am pierdut părul, ne-am căsătorit”, spune concurentul. Partenera lui îl complimentează fără să ezite: “Îmi place să fie aerodinamic, să lucească!”.

Amândoi sunt extrem de carismatici și încă de la testimoniale dau de înțeles că vor avea un număr foarte bun.

Strange Comedy, moment de circ la iUmor sezonul 11

Ei sunt trupa Strange Comedy și încă de la primii pași pe scenă au impresionat și au captat iremediabil atenția.

Cei doi au pus în scenă o situație care se petrece în mod normal în avion. Stewardesa explică tot ce trebuie să facă pasagerii avionului, care sunt ușile de ieșire, um pot folosi pungile, masca de oxigen, dar și vesta de salvare în caz de anumite incidente.

Desigur, nu a fost un moment simplist, ci unul plin de umor, iar fiecare gest al stewardesei avea consecință “vătămarea”, cu ghilimelele de rigoare, a pilotului.

Sunetele de pe fundal au ajutat la crearea unui moment cu adevărat amuzant. Numărul nu s-a rezumat doar la atât, ci aceștia au făcut anumite scheme periculoase pe obiecte în mișcare. Mihai Bendeac s-a ridicat în picioare la finalul numărului.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Patricia Nedelea, invitată specială în ediția de astăzi. Ce glume a făcut despre ea după ce a născut

Jurizarea Strange Comedy la iUmor 2021, sezonul 11, 30 octombrie

Mihai Bendeac: "Cred că pachetul teatral al actului vostru de circ a fost absolut minunat, iar chestiile pe care poți să le faci cu fața ta, asta mi se pare uimitor! Chiar mi-a plăcut, mi-a plăcut foarte mult", spune juratul.

Delia: "Senzațional! Un cuplu perfect. Bine ați venit la iUmor! Pe lângă faptul că a fost extrem de spectaculos, a fost și foarte amuzant. Felicitări!".

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Teodor Stroe, trucurile de magie cu care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce reacții a avut

Cheloo: "A fost un număr extraordinar în care dumneavoastră străluciți (n.r bărbatul) și dumneavoastră sunteți umbra (n.r femeia)".

La testimoniale, Cheloo a spus: "În mod sincer l-am dat DA pentru că a fost un număr extraordinar și prin comparație și luat ca atare".

Cheloo s-a adus în culise după ei și la spus: "Felicitări! Voi sunteți chiar buni, dar eu nu sunt și de asta spun mereu prostii la început Show".

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 30 octombrie 2021. Claudiu Medeș, număr magistral de roast în versuri. Ce a putut să spună despre fiecare jurat î... iUmor, 30 octombrie 2021. Oana Moșteanu prezintă caricaturi. Numărul la care Mihai Bendeac nu înțelege de ce a râs atât ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x