Antena Căutare

iUmor 2020. Cât valorează marele premiu iUmor. Cu câți bani pleacă acasă Andrei Ungureanu

iUmor sezonul 9. Din 13 concurenți care au ajuns în finala iUmor, sezonul 9, doar unul singur a reușit să îi facă pe jurații să râdă din suflet și să savureze din plin fiecare glumă: Andrei Ungureanu.

iUmor 2020. Cât valorează marele premiu iUmor. Cu câți bani pleacă acasă Andrei Ungureanu
iUmor 2020. Cât valorează marele premiu iUmor. Cu câți bani pleacă acasă Andrei Ungureanu

Marele câștigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, care a pus în lumină talentul de comediant. Finala iUmor 2020 a adus telespectatorilor momente de stand-up comedy și roast-uri spectaculoase, iar cei 13 concurenți au suprins cu momente ce au spart barierele de până acum.

Gabriela Porumbacu, Alin Georgescu, Cristi Manolescu, Ștefan Nistor, Biba Struja, Geogiana Lupu, Ela Voineag, Petre Dănuț Irinel, Mădălin Ghioc, Mihai Tasici, Iasmina Negrea, Andrei Ungureanu și Fachirul din Periș au adus momente de excepție în fața juraților, însă unul singur a fost ales câștigător și astfel a câștigat merele premiu.

iUmor 2020. Andrei Ungureanu, marele câștigător al sezonului 9

Citește și: iUmor - sezonul 9. Cine sunt câștigătorii iUmor din toate cele nouă sezoane de până acum

Deși și-a uitat câteva secunde replicile, concurentul a reușit să treacă peste momentul care l-a pus în dificultate și a făcut show. Emisiunea iUmor l-a făcut să își învingă teama de a ieși în public. Acesta a urcat pe scenă cu multe emoții, dar a făcut un moment senzațional, care i-a impresionat pe cei trei jurați.

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, moment de excepție în finala iUmor

Glumele sale au dat dovadă de autenticitate, îndrăzneală și, nu în ultimul rând, au arătat ce înseamnă divertisment, au adus zâmbetul pe buzele juraților, spectatorilor, telespectaorilor și prezentatorilor. Toate aceste calități l-au făcut să se diferențieze și să devină marele căștigător.

De pe TikTok, unde vorbește despre cum este viața sa influențată de sindromul Tourette, Andrei Ungureanu, a urcat direct pe scena iUmor cu un bagaj plin de autoironie.

Citește și: Finala iUmor 2020. Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, numărul de excepție care l-a impresionat pe Cheloo

Cu câți bani pleacă acasă Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu, ”Omul cu Tourette”, a fost primul concurent din sezonul 9 trimis în finala iUmor datorită voturilor primite prin aplicația iUmor, în prima ediție a emisiunii.

Pe Andrei Ungureanu, emisiunea iUmor l-a făcut să își învingă teama de a ieși în public. Acesta a urcat pe scenă cu multe emoții, dar a făcut un moment senzațional, care i-a impresionat pe cei trei jurați și a reușit să plece acasă cu merele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Vezi mai jos ce reacție a avut Andrei Ungureanu când a fost numit câștigătorul sezonului 9, iUmor

Finala iUmor 2020. Costel Pripas, alias Fachirul din Periș, număr uimitor de stand-up comedy... Cine este Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor 2020. Povestea din spatele amuzamentului „Omului cu Tourette”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x