iUmor, 21 aprilie 2021. Alin Bușcu, dansatorul cu aspirații de comediant, a arătat ce poate să facă. “Stai că mi-ai luat maul”

În ediția 10 din sezonul 10 a show-ului iUmor, Alin Bușcu, încrezător și dezinvolt, a venit la iUmor să le demonstreze juraților că e multi-talentat.

iUmor, 21 aprilie 2021. Alin Bușcu

antena 1

Alin Bușcu a venit la iUmor cu un număr de stand-up ieșit din comun. În interviu, el a vorbit despre fericire, spunând că fericirea înseamnă să faci ceea ce-ți place. Mentalitatea lui e una simplă.

“Te las în pace, mă lași în pace”, spune concurentul iUmor.

Alin Bușcu este din Bacău și locuiește în Germania. Întrebat fiind cu ce se ocupă, el a spus că:

“Mă ocup cu dansul și cu caterinca”.

“Nu înțeleg de ce trebuie să mă duc eu la muncă dacă pot să fac comedie, dacă pot să fac dans, dacă pot să fiu personal trainer”, a mai adăugat Alin.

Înainte să plece la iUmor, Alin spune că iubita lui i-a dat să mănânce multă ciocolată ca să nu I se mai vadă pătrățelele de pe abdomen.

Alin și-a făcut o intrare în scenă incendiară, începând cu un dans amețitor, în aplauzele publicului.

După dansul introductiv care i-a surprins pe toți, Alin a început cu câteva povești din copilărie, spunând că era considerat oaia neagră.

“Dau moda, Delia?”, a întrebat-o concurentul iUmor pe jurată.

Cu alură de artist, Alin a intrat încrezător pe scenă

Delia, surprinsă de întrebare, a răspuns afirmativ.

Rămând tot în registrul vestimentar, Alin spune că a primit un comentariu de la un hater și era curios dacă acea persoană era vreun specialist în modă. A constatat că nu, dar până să termine povestea, Cheloo se plictisea și căsca.

“Puteți să blurați momentele în care toți am căscat? Pentru că nu vreau să caște oamenii acasă”, spune Cheloo.

“Dacă tu ești o gagaică de 45 de kile îți găsești un bombardier din ăla cu burta până la genunchi și te ia la el acasă, te urci pe el, (…) dar nu-l simți. De ce? De la vesta anti-glonț”, spune concurentul iUmor.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Alina Trisina a venit să le prezinte juraților emisiunea “Aici secrete nu-s”. “Bă, în dinți mi-a dat-o!”

“Alin nu poate fi pus lângă cuvântul umor în acest moment”, a mai adăugat Cheloo.

“M-a luat o durere de burtă”, spune Mihai Bendeac în timpul numărului concurentului iUmor.

Pentru că nu au înțeles gluma, jurații l-au rugat să repete.

“Aveți carioci, că desenez dacă e”, spune Alin.

“Bă noi avem salariu mare, creierul mic”, i-a transmis Mihai Bendeac.

Jurații au avut o dielmă legată de această afecțiune a umflatului sfârcurilor. Leacul ar fi următorul.

“Iei un cățel de usturoi, faci 5 ture de casă, te oprești în fundul grădinii, zici de 10 ori Tatăl Nostru și îl freci acolo la sfârc”, explica Alin.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Alin Bușcu

“Deci freci sfârcul cățelului în spatele curții. Eu asta am înșeles. Extraordinar”, spune Cheloo.

“Nu știu dacă o să pot să apreciez corect acest număr de divertisment, umor și alte gimnastici necunoscute”, a mai adăugat Cheloo.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Chase Magic îi surpinde pe jurați cu un număr de magie plin de enrgie și efervescență

“Eu am apreciat foarte mult semnele de punctuație ale umorului, adică că ai început cu un dans și ai terminat rotund cu un dans. (…) Eu am o problemă. Când nu-mi place ceva mă doare fizic și m-a luat durerea de burtă”, i-a transmis Mihai Bendeac.

“Acestea ziind fise să vedem voturili”, spune Delia.

Alin Bușcu a primit 3 x DISLIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Ultimele știri