Antena Căutare

iUmor, 14 februarie 2021. Manuel Miru, francezul cu "nume de columbian și față de evreu", impresionează cu numărul său plin de haz

În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor urcă pe scenă Manuel Miru, concurentul care dorește să îi impresioneze pe jurați.

manuel miru iumor 10 Galerie
iUmor, 14 februarie 2021. Manuel Miru | antena 1

Manuel Miru, cu părul creț și textul uitat, așa cum spunea el, a venit la iUmor să îi surprindă pe jurați. Concurentul vine tocmai de la Paris și s-a decis să vină la iUmor dintr-o pură întâmplare, fiind în vacanță. Manuel a mărturisit că a făcut stand-up doar o dată și a doua oară ar fi pe scena iUmor.

El e născut și crescut în Paris, iar look-ul latino l-a moștenit de la tatăl său care vine din Maroc.

„Nu-i numai asta. Am nume de columbian și față de evreu. Am mai multe ingrediente decât o salată de boeuf”.

Francez fiind, Manuel spune că s-a săturat de toate glumele care se fac pe seama lui.
„Eu nu vin la casa ta și-ți spun “mici la muștar””.

Citește și: Delia și-a schimbat coafura și a îmbrăcat o ținută originală. Look-ul juratei iUmor a fost apreciat de 42.000 de oameni

Despre România, concurentul iUmor spune prietenilor lui că este Mexicul Europei.

„A adică femei, alcool și tacos? E pe-aproape: țuică, videochatiste și mămăligă ”.

Francezul Manuel Miru a vorbit despre România la iUmor

Cele mai populare lucruri din România, în opinia lui, sunt naționala de fotbal, Biserica Ortodoxă și să-ți bați joc de moldoveni.

De asemenea, concurentul ne-a dezvăluit ceva inedit despre abuzul de usturoi care se face în țară.

„România e unica țară în lume care pune usturoi pe KFC. Chiar și americanii care pun ananas pe pizza au spus că asta e prea mult”.

Juraților le-a venit greu să creadă.

Citește și: Băieții de la Ceva Mărunt urcă pe scena iUmor, în sezonul 10! Dan Frînculescu, neiertător în prima ediție

Un alt subiect abordat a fost frumusețea femeilor din România. Pentru că femeile sunt frumoase, bărbații devin geloși.

„Și ca să le păstreze, mănână mult usturoi ca să nu vină străinii ca mine să le fure”.

Ca să nu rămână mai prejos, Mihai a trebuit să facă o remarcă: „Fetelor, gumă am și eu. Și eu rămân, el pleacă”, a spus juratul, uitându-se în public.

Mihai a încercat să vorbească în franceză cu concurentul, lăudându-se că a făcut 11 ani de franceză intensiv.

Manuel s-a oferit să facă lecții gratuite de franceză cu Mihai Bendeac și l-a învățat cum să spună “oui” și “non” ca un francez adevărat.

„Eu știu să tușesc extraordinar în franceză”, spune Mihai și a făcut și o demonstrație.

„Eu am avut note foarte proaste în liceu la limbi străine. (...) Iertare, n-am putut să intervin în discuție”, a mărturisit Cheloo.

Concurentul Manuel Miru a primit 2 x LIKE de la jurații Delia și Mihai Bendeac.

Noul sezon iUmor 10 vine cu multe surprize

Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor, 14 februarie 2021. Elena Albu, cu vioara la purtător, a pregătit un cuplet care a stârnit valuri de aplauze... iUmor, 14 februarie 2021. Dulcica revine la iUmor cu cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Mihai Bendeac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x