Antena Căutare

iUmor, 3 martie 2021. Andra Bucur, show incendiar de dans care îi lasă pe jurați cu gura căscată. "Bombonica de pe twerk"

În ediția 3 a emisiunii iUmor, Andra Bucur a venit la iUmor să arate care e cea mai mare pasiune a ei, dansul sportiv.

andra bucur iumor Galerie
Andra Bucur face show incendiar de dans care îi lasă pe jurați cu gura căscată. "Bombonica de pe twerk". | antena 1

Andra Bucur, frumoasa roșcată din Cluj-Napoca, s-a mutat în Dubai și cea mai mare pasiune a ei este dansul sportiv. Frumoasa concurentă este mereu abordată de bărbați. Știind că Mihai Bendeac este atras de toate concurentele frumoase și este foarte pupăcios, Andra a adăugat:

„E ok, nu trebuie să mă pupe pe gură. Poate să mă pupe alt undeva”, spune concurenta iUmor.

Intrarea ei în scenă a fost una spectaculoasă pentru că a început să danseze stând cu spatele la jurați și la public. Asta înseamnă că Mihai Bendeac s-a bucurat de o priveliște inedită având în vedere că Andra era îmbrăcată sumar.

Momentul incendiar al Andrei a animat jurații iUmor

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand"

Frumoasa concurentă îmbrăcată sexy a făcut twerk pe scena iUmor, iar show-ul incendiar a dat palpitații publicului, l-a făcut pe Mihai Bendeac să își muște buzele, iar pe concurenții din culise să o aclame.

„Am avut ceva de senzație la iUmor. (...) Apare un twerk care salvează situația”, spune Cheloo.

Pentru că nu putea să nu păstreze acest dans senzațional ca amintire, Mihai Bendeac a decis să filmeze momentul. Frumoasa concurentă a demonstrat că poate face twerk și pe muzică populară, iar jurații au rămas impresionați.

Reacția juraților iUmor

„Cred că putem cu toții să cădem de-acord asupra...”, încerca Mihai Bendeac să spună fără să râdă și fără să își piardă cuvintele.

„Eu am ascultat ce a făcut ca ritmicitate acolo. Adică ea a fost exact pe fiecare bătaie a ritmului”, spune Delia, de cealaltă parte.

„Asta urmăreau toți bărbații din platoul ăsta”, a completat Șerban Copoț din culise.

După ce le-a dezvăluit că lucrează în aviație și e stewardesă, jurații au încercat să își găsească cuvintele, în special Mihai Bendeac.

„Cred că putem cu toții să cădem de-acord asupra faptului că ceea ce am văzut este al dracului de sexy, sexy în cel mai bun sens al termenului. (...) Ideea foarte, foarte bună. Execuția absolut impecabilă”, a declarat Mihai Bendeac.

Fiind și profesoară de twerk, Andra s-a oferit să îi dea lecții lui Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Sorin Pârcălab, invitatul special al serii, a amuzat publicul cu numărul său de stand-up comedy

„V-am privit în ochi tot numărul”, spune Cheloo în glumă.

Andra a primit 3 x LIKE de la jurații iUmor.

„Dragi adolescenți, abuzând de experiența mea de viață extraordinară pot să spun cu mâna pe inimă că twerk-ul este o formă clasică de umor. Twerk-ul este umor clasic intrinsec”, a adăugat Cheloo.

„Ai fost bombonica de pe twerk”, a adăugat Șerban Copoț.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 3 martie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Donald Trump face show cu cele mai bune glume... Cristina Șchiopu, totul despre job-ul pe care l-a avut înainte de a deveni cunoscută. Blonda nu s-a mai temut de critici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x