Antena Căutare

iUmor, 3 martie 2021. Natanticu, show de excepție care i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi. “Nu sunt cine știe ce”

În ediția 3 a emisiunii iUmor invitatul special este Cosmin Natanticu, faimosul comediant care a venit să facă spectacol.

natanticu iumor Galerie
Natanticu a făcut un show de excepție care i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi. | antena 1

Show-ul de stand-up al lui Natanticu începe cu amintirile sale din studenție și cu faptul că nu a uitat de unde a plecat, povestind că el vine din Petroșani. El a început de jos și nu îi e rușine să recunoască. După ce l-a cunoscut pe soțul Mariei Dragomiroiu, Bebe Micu, Natanticu a ajuns să aibă o meserie neașteptată.

“Poate îi știți pe gorniștii ăia care erau pe plajă, de vindeau bilete (…) prin porta-voce. (…) Unul dintre gorniștii ăia eu eram”, povestește Natanticu.

Apoi el a fost promovat de la gornist la prezentator al spectacolelor de vară ce aveau loc pe litoralul românesc.

Cum a ajuns Natanticu pe scenă în fața publicului

“De la goarnă la amfitrion”, a adăugat Natanticu.

Neșansa lui a fost că atunci când avea de prezentat 3 spectacole la rând, în Costinești, Eforie Nord și Eforie Sud, nu avea pe cine să prezinte pentru că nu venise niciun artist. Pentru a salva situția, Bebe Nicu l-a sunat pe marele Nicu Constantin.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand"

“Gândiți-vă că spectatorii ăia îl așteptau pe Nicolae Guță. Ei îl știau pe Nicu Constantin de la televizor, dar nu-l știau pe Nicu Constantin de la Teatru Tănase”, povestește Natanticu.

După ce i-a stricat numărul fără să știe lui Nicu Constantin, Natanticu a intrat în scenă să o prezinte pe Maria Dragomiroiu în timp ce își lua înjurături de la marele artist.

Reacția juraților iUmor

“Asta este o chestier care pe mine mă prinde orice s-ar întâmpla. Povești de-astea din microspațiul șușelor, mai ales alea din anii 90 mă termină. Lumea aia de nimic a divertismentului”, a spus Mihai Bendeac despre numărul lui Natanticu.

“Domnul Natanticu a sosit la iUmor și a demonstrant, cu toate că nu era cazul, faptul că este un stand-uper de primă linie”, a adăugat Cheloo.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Gabi Costin deghizat în Kim Jong Un atrage toată atenția publicului

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Mihai Bendeac, confruntat de personajele pe care le-a creat: ”Noi suntem adevărații Roby Roberto și Malone!”... iUmor, 3 martie 2021. Mihai Coman, concurentul care face senzație cu povești despre căsnicie. Bendeac: “Eu vreau să te a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x