Antena Căutare

iUmor, 30 octombrie 2021. Alexandra și Laura, număr de striptease și dans la bară. Cheloo le-a invitat într-un videoclip de-al său

Alexandra și Laura, două tinere frumoase, au pus în scena iUmor un număr haios, de striptease și dans la bară. Au intrat în rolul a două asistente și a doi îngeri, iar Cheloo a fost încântat să le urmărească.

concurente la iumor Galerie
Alexandra și Laura, două tinere frumoase, au pus în scena iUmor un număr haios, de striptease și dans la bară. Au intrat în rolul a două asistente și a doi îngeri, iar Cheloo a fost încântat să le urmărească. | Antena 1/ iUmor

Cele două concurente au captat imediat atenția, mai ales că pe scenă au adus un pat și o bară. Inițial, cele două s-au luptat în costume de asistente medicale.

În a șasea ediție de iUmor Sezonul 11, din 30 octombrie 2021, Alexandra Stancu și Laura Dragomir vin cu ceva nou și interesant pentru ochii tuturor bărbaților. Cele două tinere au stârnit imediat interesul cu numărul de striptease și dans la bară. Cheloo, Mihai Bendeac și Delia savurează acest moment al celor două concurente.

Alexandra și Laura, moment de striptease și dans la bară, la iUmor sezonul 11

“Prima parte a acestui număr de striptease a fost cu adevărat înduioșătoare. Jur că nu am văzut niciodată resuscitare cu bară de striptease! Nimic mai frumos: perfuzie, bară de striptease, lupta pentru viață”, spune Cheloo.

Alexandra și Laura au trecut la treabă de cum au intrat pe scenă. Numărul a fost urmărit cu atenție de jurați, iar la un moment dat fetele s-au ascuns.

"Dacă rămâne așa numărul și nu se mai întâmplă nimic, este genial", spune Dan Badea.

"Eu nu mai aveam răbdare? Universul nu mai avea răbdare, Dumnezeu nu mai avea răbdare!", spune Mihai Bendeac la testimoniale.

"A durat foarte mult, a fost o paranteză imensă", spune Delia. Însă, așteptarea a meritat, căci fetele au venit îmbrăcate în îngeri, cu aripi și au dansat la bară.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Pippino de România i-a dezamăgit pe jurați cu numărul său. A revenit pe scenă, dar nu a convins juriul

Jurizarea Alexandra și Laura la iUmor 2021, sezonul 11, 30 octombrie

Cheloo: "Doamne, ce frigărui ați făcut mai devreme. Meniu cu aripioare! Eu cred că așa trebuie să arate smurdul în 2022. M-ați dus cu gândul la smurd, salvați-ne! Vreți să apăreți în noul meu videoclip? Am o piesă de dragoste!"

Cheloo nu s-a abținut și le-a citit fetelor un vers din ce a scris el, moment care le-a amuzat.

eBDJzugO6EC

Mihai Bendeac și Delia nu au avut nimic de zis și au trecut la votat! Actorul pare să nu fi gustat din plin momentul, Delia a fost încântată, le-a dat votul său, iar Cheloo le-a apreciat la maximum și le-a dat un vot pozitiv.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Mădălin Ghioc a revenit pe scenă cu un număr asemănător celui din sezonul 9. A făcut glume despre o țară

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 30 octombrie 2021. Oana Moșteanu prezintă caricaturi. Numărul la care Mihai Bendeac nu înțelege de ce a râs atât ... iUmor, 30 octombrie 2021. Enjo Flint, moment cu grad ridicat de dificultate. Jurații nu s-au așteptat la o asemenea repr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x