Antena Căutare

iUmor, 30 octombrie 2021. Dan Țuțu a revenit la iUmor în calitate de invitat special. Momentul său de stand-up a fost savurat

Dan Țuțu a revenit în postura de invitat special la iUmor, sâmbătă, 30 octombrie 2021. Jurații s-au bucurat să îl revadă pe concurentul care a oferit un moment copios pe scena de la iUmor sezonul 11.

dan tutu pe scena iumor Galerie
Dan Țuțu a revenit în postura de invitat special la iUmor, sâmbătă, 30 octombrie 2021. Jurații s-au bucurat să îl revadă pe concurentul care a oferit un moment copios pe scena de la iUmor sezonul 11. | Antena 1/ iUmor

În a șasea ediție de iUmor Sezonul 11, din 30 octombrie 2021, Dan Țuțu, invitatul special din această seară, vine cu un număr extraordinar de stand-up comedy. Fostul concurent a oferit un moment copios pe scena de la iUmor sezonul 11.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, jurații iUmor, au râs pe săturate pe tot parcursul numărului său de umor. Glumele sale despre peripețiile trăite la școală au fost savurate pe cinste de către jurați.

Dan Țuțu, moment de stand-up comedy la iUmor sezonul 11

"Anul trecut ne-a luat prin surprindere pe toți. Nu puteam să cred că iubirea asta nu are frontiere! Ce poate să facă iubirea, vă dați seama!? Un șarpe, cu un liliac, incredibil!", începe Dan Țuțu.

"Am stat și m-am gândit în capul meu, cum o fi fost!? Ăla a sâsâit, aia a fâlfâit și, puii mei, a ieșit Covid!", adaugă comediantul.

"Dar într-un fel sau altul, eu zic că am avut noroc, de aia trebuie să avem credință. Dumnezeu e cu noi! Voi vă dați seama dacă era un șarpe Boa cu struț? Dar eu am încredere că omenirea va rezolva acest lucru!", spune Dan Țuțu.

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Charlie Chaplin, invitatul special al serii. A făcut un moment de roast despre vedetele din România

După introducerea savuroasă, Dan Țuțu a trecut mai departe la a vorbi despre cum a fost pe băncile școlii, când a fost dat de către mama sa la școală.

"M-au dat de șapte ani la școală, nu a fost chiar ușor! Când te naști într-o familie cu surori, numai cu verișoare, s-a născut o competiție acolo. Toate luau numai premiul întâi și coroniță. Eu 12 ani nu am luat nici mențiune", povestește Dan Țuțu.

Acesta povestește că în perioada școlii avea o problemă cu profesorul de muzică: "Vă rog eu mult de tot, eu nu am ureche muzicală! Păi mama e dactilografă, tata e sudor, ce sunete să scot, că nu știu?".

Citește și: iUmor, 23 octombrie 2021. Pippino de România i-a dezamăgit pe jurați cu numărul său. A revenit pe scenă, dar nu a convins juriul

"Multe materii eu nu prea le-am înțeles! Vouă v-a plăcut chimia? Eu am înțeles, chimia este un amestec de substanțe, dar Mendeleev, ăsta, eu cred că a băut din substanțele alea că a făcut ditamai tabelul și l-a și scris. Nu putea să facă decât ramă!?", mai spune concurentul.

Mihai Bendeac a râs pe săturate la gluma: "M-am dus la părinții mei și le am zis: să fiți mândri de mine, că întotdeauna unul a fost mai prost ca mine".

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Crina Abrudan, invitata specială din cea mai nouă ediţie iUmor, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ce reacție are Șerban... iUmor, 30 octombrie 2021. Claudiu Medeș, număr magistral de roast în versuri. Ce a putut să spună despre fiecare jurat î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x