Antena Căutare

iUmor, 23 octombrie 2021. Julia Kolarova, numărul de ventrilocie cu care a speriat-o pe Delia: „Visez la noapte”

Julia Kolarova a venit pe scena iUmor cu Doamna Frau, păpușa de ventriloc cu care a reușit să o sperie complet pe Delia. Cum au reacționat jurații la numărul ei.

Julia Kolarova, numărul de ventrilocie cu care a speriat-o pe Delia: „Visez la noapte”. Cum s-a descurcat concurenta în ediția din 23 octombrie 2021 Galerie
Julia Kolarova, numărul de ventrilocie cu care a speriat-o pe Delia: „Visez la noapte”. Cum s-a descurcat concurenta în ediția din 23 octombrie 2021 | Antena 1

Julia Kolarova a prezentat pe scena iUmor un număr puțin înfricoșător și puțin vulgar, care, cu toate acestea, a fost pe gustul a doi jurați. Mihai Bendeac nu a considerat că a fost un număr prea bun.

Julia Kolarova, momentul „înfricoșător” de la iUmor 2021. A venit cu păpușa Frau și a speriat-o pe Delia

Julia Kolarova a apărut pe scenă cu o poșetă, însă nimeni nu știa ce ascundea în interior. Ei bine, înăuntrul ei era „Doamna Frau”, o păpușă de ventriloc care s-a „îndrăgostit” nebunește de Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Momentul în care Mihai Bendeac a solicitat echipajul de ambulanță. Din ce cauză i s-a făcut rău

Păpușa a impersonat o doamnă bătrână cu pofte sexuale.

„Bună tuturor. Hai Frau, salută publicul. Numele meu e Frau. Nu mă întrebați câți ani am, sunt superb și frumos. Nu-mi spune că sunt la o clinică de psihiatrie. Am rude din România. Toți știu de Frau, devoratoarea de bărbați. Pot să vă arăt talentul meu. M-am îndrăgostit de tine, Mihai. Te-ai născut sub steaua norocoasă. Kolarova îmi va acoperi ochii și eu să spun ce gândiți”, au fost discuțiile purtate de concurenta Julia și păpușa ei, Doamna Frau.

Jurizare Julia Julia Kolarova la iUmor sezonul 11, 23 octombrie 2021

Cei trei jurați s-au concentrat mai mult asupra păpușii, decât asupra textului, iar Mihai Bendeac i-a dat un vot negativ, în timp ce Delia și Cheloo i-au oferit voturi pozitive.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Andreea Tucaliuc le-a "sucit mințile" juraților iUmor cu numărul ei de contorsionism

„Mi-era frică de păpușa aia. Rea păpușa”, îi spune Delia.

„De unde veniți?”, o întreabă Mihai Bendeac.

„Sunt din Sofia”, spune concurenta.

„O să fiu sincer, m-am câncentrat la păpușă, cred că textul este sub posibiltăți. E un lucru bun”, spune Mihai Bendeac despre moment.

„Păpușa m-a speriat și eu m-am concentrat pe ea, mi s-a părut incredibil de vie. Pe mine m-ați cucerit. O visez la noapte”, spune Delia.

„Semănați, aveți ceva în comun, vocea. Consider că din orice lucru bine intenționat poate ieși ceva bun. Mi-a plăcut că a arătat o femeie în vârstă cu pofte sexuale”, mai psune Cheloo.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 23 octombrie 2021. Teodor Stroe, trucurile de magie cu care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce reacții a avu... iUmor, 23 octombrie 2021. Mădălin Ghioc a revenit pe scenă cu un număr asemănător celui din sezonul 9. A făcut glume des...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x