Antena Căutare

iUmor, 23 octombrie 2021. Patricia Nedelea, invitată specială în ediția de astăzi. Ce glume a făcut despre ea după ce a născut

Patricia Nedelea a făcut o serie de glume foarte bune la iUmor, în ediția cu numărul 5 a emisiunii. Fosta concurentă i-a făcut pe jurați să râdă.

Patricia Nedelea, invitatul special de la iUmor, care a reușit să pună zâmbetul pe buzele juraților în ediția din 23 octombrie 2021 Galerie
Patricia Nedelea, invitatul special de la iUmor, care a reușit să pună zâmbetul pe buzele juraților în ediția din 23 octombrie 2021 | Antena 1

Patricia Nedelea a reuși să le pună zâmbetul pe față juraților de la iUmor cu numărul său amuzant. Aceasta a fost concurentă la iUmor într-un sezon mai vechi, însă acum a venit în calitate de invitat special.

Patricia Nedelea, invitat special la iUmor 2021. A făcut glume despre ea, dar și despre societate

Patricia Nedelea a reușit să creeze un moment unic pe scena iUmor, după ce a făcut mai multe glume pe seama ei și pe a sarcinii sale. La finalul momentului, ea le-a recitat o poezie umoristică.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Doru Ivanov, invitatul special care a exlpicat de ce nu avem autostrăzi

„Bună seara. Mulțumesc! Aș putea spune că sunteți un public tânăr și frumos, dar aș minți la televizor. Juriul e foarte arătos. De asta e află aici. Când Cheloo intra la liceu, eu intram la facultate. Aud des că nu-ți dau 35 de ani, e ok, nici nu vreau. Am fost la iUmor, dar nu am venit ca și concurent.

De când am fost aici ultima dată eu am făcut un copil. Asta este, e adevărat ce se spune, abia atunci când ai un copil ajungi să prețuiești fiecare moment petrecut fără el. Am trecut prin 3 divorțuri până acum și cea mai lungă relație nu a fost cu un bărbat sau cu o femeie, ci cu tarot-ul. Toți vor să fie într-o relație, dar nu în cea în care sunt”, au fost glumele făcute de ea.

Jurații s-au bucurat foarte mult să o asculte pe fosta concurentă de la iUmor, venită ca invitat special în această ediție și au râs copios la glumele pe care ea le-a făcut în cadrul ediției, glume atât despre ea, cât și despre societate. Același lucru l-a făcut și în cadrul poeziei umoristice pe care ea a recitat-o.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Duo Mimikry, numărul de pantomimă care i-a umit pe jurați. “Numărul vostru a fost la nivel de artă"

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe Antena PLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

Un concurent iUmor dezvăluie unul dintre secretele Deliei: ”Nu am avut păpușă când eram mică”, mâine, de la 20.00, la An... iUmor, 23 octombrie 2021. Teodor Stroe, trucurile de magie cu care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce reacții a avu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x