Antena Căutare

iUmor, 24 martie 2021. Alvin Capon, cu autoironia la purtător, face show la iUmor. "A fost un număr care a stat în picioare"

În ediția 6 din sezonul 10 al emisiunii iUmor, Alvin Capon a venit la iUmor, decis să fie el însuși.

alvin capon iumor Galerie
iUmor, 24 martie 2021. Alvin Capon | antena 1

Încrezător și cu chef de glume, Alvin Capon a venit hotărât să demonstreze tuturor că tot ce contează este să se bucure de viață.

“Singurul lucru pe care pot să îl fac de nota 10 este să fiu eu însumi, iar dacă eu reușesc, în situația în care sunt, să trec peste toate greutățile, cred că toți oamenii ar trebui să aibă ceva de învățat de aici”, spune Alvin, fără să se simtă complexat de dizibilitățile sale.

Dornic să ruleze, Alvin merge înainte și urcă pe scenă gata să vorbească despre elefantul din cameră.

Pentru că prima impresie contează, Alvin a decis să se prezinte.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Traian Dobra, concurentul care l-a făcut pe Mihai Bendeac să cadă de pe scaun

“Sunt într-un scaun rulant de vreo 6 ani, handicapat de vreo 33. Sunt și voluminous, port și ochelari. Deci există o singură concluzie. Harry Potter a avut un accident, nu i-a mai mers vrăjeala”, spune cu haz Alvin.

Alvin s-a bazat foarte mult pe autoironie, folosind dizabilitatea sa motorie ca sursă principală a glumelor.

“Mie nu poți să-mi spui ‘Fă pași de-aici’ sau (…) ‘Dă-I cu praf de mers’”, spune Alvin, stârnind hohote de râs în rândul juraților.

Concurnetul iUmor mărturisește că este sincer și spune mereu adevărul.

“În cazul meu, minciuna are picioare scurte”, a adăugat Alvin.

De asemenea, el a vorbit și despre capitolul femei.

“Eu nu le scriu niciodată primul. E evident, eu nu pot să fac primul pas”, povestește concurentul iUmor.

El nu se sfiește să vorbească nici despre faptul că e corpolent și merge la sală, dar și la kinetoterapie. Concurentul povestește că a trebuit să facă niște exerciții de mobilizare cu mingea.

“Și am zis că nu am cum să dau cu piciorul la o așa ocazie”, glumește Alvin.

Când a vrut să își achiziționeze un windows cu licență pentru noul calculator, Alvin spune că a fost depistat de cei de la Microsoft.

“Mesajul lor a fost -Invalid User-”.

Ceea ce a apreciat Mihai Bendeac la concurentul iUmor, pe lângă glumele bune, a fost faptul că acesta a vorbit extrem de corect când a început cu anecdotele sale haioase.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Alvin Capon

“În mare parte s-a râs de complezență. Nu vă mai întreb gradul de invaliditate pentru că cu siguranță sunteți destul de amuznat ca să apelați la tertipuri de genul acesta la emisiunea noastră”, spune Cheloo despre numărul concurentului iUmor.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Nechifor Bugeac, un cărturar de seamă, îi ia la rost pe jurații iUmor, vorbind într-un limbaj special

“Există multe diferențe între mine și colegul meu (…) dar una fiind aceea că în urma numărului tău, să știi că nu am râs de complezență”, a adăugat Mihai Bendeac.

“În niciun caz nu s-a râs de complezență. Momentul a fost foarte bine gândit, băiatul este foarte deștept, a folosit asta în număr. (…) A fost un număr care a stat în picioare ”, a completat Delia.

Alvin Capon a primit 2 x LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 24 martie 2021. Cristina Tanya, cu o pasiune pentru mașini, a fost întreruptă de Mihai Bendeac. “Sunt în iadul pl... iUmor, 24 martie 2021. Alexandru Țiproc, inventatorul cu idei excepționale, revine la iUmor cu o terapie religioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x