Antena Căutare

iUmor, 24 martie 2021. Alexandru Țiproc, inventatorul cu idei excepționale, revine la iUmor cu o terapie religioasă

În ediția 6 din sezonul 10 al emisiunii iUmor, Alexandru Țiproc vine la iUmor pentru a arăta tuturor ce invenții a mai făcut ș ice terapie religioasă vrea să aplice.

alexandru tiproc iumor Galerie
iUmor, 24 martie 2021. Alexandru Țiproc | antena 1

Alexandru Țiproc a revenit la iUmor, după ce a fost și în sezonul 8, iar jurații au fost surprinși că are un nou look, spunând că arată ca un mormon.

“Pentru mine este o emisiune de primă calitate”, spune Alexandru Țiproc despre emisiunea iUmor.

Concurentul iUmor spune că avem nevoie de un conducător al țării care să fie un inventator universal. De asemenea, el mărturisește că și-ar dori să fie următorul rege al României, fiind convins că astfel ar putea să ajute toți oamenii creativi, pe toți aceia care fac diferite invenții.

Biserica pe care a creat-o Alexandru cere ca el să poarte barbă. Concurentul iUmor le-a prezentat juraților nicovala pe care a făcut-o el.

Alexandru se pregătea să facă slujba și spune că fiecare păcătos are cuiul lui, iar preotul trebuie să îl îndrepte.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Traian Dobra, concurentul care l-a făcut pe Mihai Bendeac să cadă de pe scaun

“E extraordinară această combinație între biserică și lăcătușărie. Nimeni nu s-ar fi gândit”, spune Mihai Bendeac.

“Biserica va avea deja de vândut la fier vechi cuie”, spune concurentul iUmor.

De asemenea, el a construit un baston cu buzdugan și claxon. Scopul invenției este să îi ajute pe bătrânii neajutorați care merg în baston și vor să se apere. Invenția nu e așa simplă. În cârjă, el avea ascunsă o fiolă cu pălincă.

“Le creștea inima și sufletul când au văzut că claxonează după ele băieții”, spune Alexandru.

Într-o sacoșă de rafie, Alexandru avea o altă invenție și anume frigiderul cald. Mihai Bendeac nu s-a simțit complet convins și a spus că de fapt ăla e un dulap.

“Arăta ca o pușcărie pentru porumbei ce-a făcut el acolo. Jilava porumbeilor”, spune Delia despre invenția concurentului iUmor.

Alexandru Țiproc a venit și cu o mărturisire sinceră.

“Eu nu m-am pregătit ca să fac umor sau stand-up-uri sau cine știe. Eu m-am pregătit să fac o meserie, strungărie, lăcătușărie sau ceva și am sperat că voi avea și un salar ca să întrețin o familie”, spune concurentul iUmor.

De asemenea, el a mai povestit că încă nu și-a întâlnit aleasa sufletului său, dar speră să o cunoască.

Mihai Bendeac a dorit să facă o mică înțelegere cu Alexandru. Ar fi vrut să îi dea concurentului banii pe care îi cheltuia el pe țigări, acum că s-a lăsat de fumat.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Alexandru Țiproc

“Pentru mine acest om a fost și va rămâne o sursă de inspirație și în acelați timp o grea încercare, dar trebuie să recunosc că el trebuie să rămână nelipsitul nostru”, mărturisește Cheloo.

“Eu cred că NASA a pierdut foarte multe în momentul în care nu i-a dat măcat un post de paznic la sediu”, a mai adăugat Cheloo.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Alexandru Ghețan, omul de radio pasionat de apicultură, cu glume “decantate”, despre băutură

“Domnul Țiproc ar putea să inventeze de exemplu lavaliera fără fir?”, întreabă Mihai Bendeac în culise.

Șerban Copoț, care nu vrea să se lase mai prejos, a spus că are și el câteva invenții pregătite.

“Am inventat balonul în formă de pară. Am inventat încălțătorul de pantofi mici. Am inventat primul pix drept”, spune prezentatorul emisiunii.

Alexandru Țiproc a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 24 martie 2021. Alvin Capon, cu autoironia la purtător, face show la iUmor. "A fost un număr care a stat în ... iUmor, 24 martie 2021. Cu cipul pregătit, Bill Gates ajunge pe scena iUmor pentru campania de promovare a vaccinului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x