Antena Căutare

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021.Regina Maria, roast-ul delicat, dar înțepător."Știu că v-a spus cineva că SH înseamnă super haine"

Pentru următorul număr de roast istoric, jurații iUmor s-au concentrat mai întâi pe ținuta domnișoarei care a adus tava cu elementul surpriză. Ea era îmbrăcată în port popular.

regina maria la razi cu roast Galerie
Pentru următorul număr de roast istoric, jurații iUmor s-au concentrat mai întâi pe ținuta domnișoarei care a adus tava cu elementul surpriză. Ea era îmbrăcată în port popular. | Antena 1

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au descoperit că indiciul era o inimă, așa că s-au gândit inițial că e vorba de cineva care a murit de inimă.

Delia și Bendeac și-au dat seama că e vorba de Regina Maria pentru că ea a cerut ca inima ei să fie îngropată la castelul de la Balcik.

Regina Maria, impersonată de Doina Teodoru, a intrat în scenă pentru un roast de excepție.

Delia și-a amintit că ea era supranumită mama răniților datorită faptului că mereu și-a dorit să îi ajute pe cei din jur.

“Exista un protocol. Regele, când ieșea în public, era impecabil. Trebuia să arăți ca o statuie. Cei de astăzi arată ca un tufiș. (…) Te uiți la primarul Bucureștiului și zici că toate hainele au făcut pe el”, spune Regina Maria despre vremurile demult apuse.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu, roast-ul Olteniei. “Se contruiește Prazul Infinitului”

Regina a vorbit și despre vestimentația juraților.

Regina Maria, roast-ul istoric de zile mari

“Domnule Mihai Bendeac, știu că vă luați mereu tricouri negre pentru că negrul te face mai slab. Vîzând însă ce ați realizat în televiziune în ultimii ani, totuși nu cred că este de la tricou”, spune Regina.

Cu toate acestea, Regina Maria a încercat să vadă și părțile bune, și oamenii care au fost un exemplu.

“Ați avut-o pe Elena Udrea. Degeaba ați criticat-o că are genți scumpe. A avut alte hibe femeia, nu geanta era problema, deși ați văzut că ea susține că a fost lucrată manual”, a mai zis Regina Maria.

Personalitatea istorică a luat-o la roast și pe Loredana.

Citește și: Râzi cu ROaST, 30 noiembrie 2021. Cristi Popesco, roast-ul de senzație al Munteniei. “Se cheamă Muntenia, dar nu prea are munți"

“Doamna Groza a spus că nu are timp pentru operații estetice pentru că nu are timp să își facă. Muncește mult, aleargă necontenit. Mă iertați, acum înțeleg de ce arată așa. Le face din mers”, spune Regina Maria.

Următoarea la roast a fost Delia.

“Doamna Matache, iertați-mă. Știu că v-a spus cineva că SH înseamnă super haine. Ați găsit pe undeva vreun magazine care se numește Merge Și Așa?”, i-a zis Regina Maria.

În încheire, Regina Maria i-a îndemnat pe români să găsescă un rost pentru a iubi iar această țară.

Râzi cu ROaST de Ziua Antenei 1, 3 zile de ediții speciale

Pe 1 decembrie 2021, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului, iar dezvăluirile lor vor face deliciul publicului.

Regina Maria, Mitza Biciclista, Nicolae Ceauşescu, Ion Creangă, George Enescu sau chiar Burebista se vor prezenta în faţa celor trei juraţi iUmor, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, cu momente savuroase, într-o ediţie specială de roast.

Dacă până acum au primit fără să crâcnească replicile acide ale unor personalități contemporane din diferite domenii, de Ziua Națională a României, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la roast chiar și de mari domnitori, artiști sau scriitori ai țării.

Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Mihai Viteazul, roast istoric de senzație. "Sunteți la fel de dezbinați ca pe vrem... Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021. Mița Biciclista, roast-ul usturător care a făcut furori."Noi suntem ăia care vom c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x