Antena Căutare

iUmor, 28 aprilie 2021. Cu arma pregătită, Arnold Schwarzenegger a adus un roast istoric explozibil pe scena iUmor

În ediția 11 a sezonului 10 din emisiunea iUmor, Arnold Schwarzenegger, interpretat de actorul Alexandru Arnăutu Vraciu, face un roast istoric extraordinar.

arnold schwarzenegger iumor Galerie
iUmor, 28 aprilie 2021. Arnold Schwarzenegger | antena 1

Arnold Schwarzenegger, jucat de Alexandru Arnăutu Vraciu, urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric memorabil.

Cu arma la purtător și ochelarii de soare din dotare, Arnold a venit pregătit să stârnească hohote de râs.

“Chiar am fost fascinate în copilărie de Terminatorul 2. Terminatorul 1 l-am văzut mulți ani mai târziu pentru că nu am avut acces la acest film superb”, își amintește Cheloo cu drag.

Delia, de cealaltă parte, a recunoscut că nu îi place Arnold și nici nu vizionează filme cu acest actor.

Arnold a venit pregătit cu un set de glume.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Alexandra Pribeagu i-a surprins pe jurații iUmor cu glume inocente despre copilăriile lor

“Am venit pregătit pentru vaccin. Toată lumea a admirat mușchii președintelui și am venit eu acum (…) el, de asemenea, robot fiind”, a zis Arnold.

“În tinerețe am fost cel mai frumos bărbat din lume. Același lucru s-a întâmplat aici cu Rita Mureșan”, a mai adăugat actorul.

Invitatul special avorbit despre efortul și reusita Ritei Mureșan din 1993.

“Și după mult timp și mult efort a reușit să ridice 100 de kg zilnic, toate ale ei”, a completat Arnold.

Arnold i-a ciuruit pe jurați cu glume

El i-a luat la roast pe Vio, Teo și Costel, faimoșii comedianți.

“Pe Teo l-ați introdus în titlul emisiunii. iUmor sau TEOmor”, a mai zis Arnold, stârnind hohote de râs.

Au urmat pe rând și jurații iUmor, primul fiind Cheloo.

“Cheloo, îmi place mult de tine. Te îngrijești, porți șapcă, spre deosebire de Delia care vine mereu aici cu capul gol”, a mai adăugat Delia.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Paul Diaconescu, actorul plin de haz, are un debit muzical debordant și versuri surprinzătoare

“Mihai, te cunosc! Ești tipul ăla enervant de la TV. Cel mai mare actor al României de care nu știe nimeni”, spune Arnold despre juratul Mihai Bendeac.

“În viitor vom avea tehnologia ca să-ți înregistrezi visele. Așa vei reuși și tu să joci în filmele tale”, a mai spus Mihai.

Știind că Delia e mai înfometată de fel, Arnold i-a aruncat o ceapă.

“Imitația lui Vraciu a fost cea mai bună”, spune Mihai Bendeac.

“Foarte bun Arnold am avut astăzi. Felicitări Vraciu”, a adăugat Delia.

Actorul a semnat un contract cu Mihai Bendeac în sezonul 1 și de atunci ei au făcut împreună mai multe sketch-uri.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 28 aprilie 2021. Nicu Ungureanu revine la iUmor cu forțe proaspete. “Bă acuma probabil că și Dumnezeu a ațipit un... Gabriel Dumitriu, ultimul finalist din cel de-al zecelea sezon iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară Sambata, 25.11.2023, 23:19
Video recomandate
La mulți ani, Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Marti, 28.11.2023, 17:00
Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, îl readuce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette, câștigătorul sezonului 9 iUmor, care a ajuns la inima a milioane de români. Andrei revine la iUmor în postura de invitat special, cu un număr umoristic de zile mari, care va stârni hohote de râs.

Miercuri, 29.11.2023, 13:09
Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Cel de-al șaptelea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta trecută, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Marti, 28.11.2023, 10:17
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

Ichikawa Koikuchi a fost, cu siguranță, cel mai nebun număr al serii, la iUmor! Celebru pe plaiurile natale, japonezul a pus în scenă un număr cu flatulență, iar cei patru jurați s-au stricat de râs.

Sambata, 25.11.2023, 23:05
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

Alexandra și Ian formează cel mai simpatic cuplu din acest sezon. Ea româncă, el german, cei doi parteneri au reprodus o scenetă în situații diferite, care s-a lăsat cu hohote de râs. Rămăi până la final să vezi ce s-a întâmplat la jurizare, când Cheloo a preluat cuvântul!

Sambata, 25.11.2023, 22:43
Ultimele știri
x