Antena Căutare

iUmor,21 aprilie 2021.Madonna, mai dezinvoltă ca oricând,face un roast istoric acid.“Nu-mi explic de ce te comporți like a virgin”

În ediția 10 din sezonul 10 a show-ului iUmor, Madoona urcă pe scenă pentru un roast istoric memorabil, bifând mai multe personalități din România pe lista sa.

iumor madonna Galerie
iUmor,21 aprilie 2021.Madonna | antena 1

Madonna, interpretată de actrița Paula Chirilă, și-a făcut o intrare de excepție pe scena iUmor, fiind extrem de îndrăzneață, lipsită de inhibiții și pregătită să ia la roast pe oricine îi apare în minte.

La intrare, Madonna i-a spus hostessei că ea e deja fierbinte și nu mai e nevoie de un termometru să îi spună asta.

Când au văzut-o intrând în scenă, Mihai Bendeac i-a transmis Deliei:

“Îți vin colegele”.

Cheloo nu s-a putut abține nici el de la glume și a exclamat.

“Madauna!”.

Prima personalitate luată la roast a fost Monica Bârlădeanu.

“Concertul meu de la București exact ca viața și opera Monicări Bârlădeanu. Un fiasco”, a exclamat Paula Chirilă.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Actorul Dragoș Pop urcă pe scena iUmor cu un pachet de glume inteligente

“Madonna este o cântăreață care a avut noroc. Mie mi se pare că ea nu are voce, nu este cine știe ce, n-a fost cine știe. N-a fost niciodată. E o persoană care s-a orientat și a avut succes”, a spus Cheloo despre diva pop.

“Mie îmi place personalitatea ei extrem de curajoasă, excentrică, asumată. O femeie care a schimbat multe, dar nu prin calitățile vocale neapărat”, a declarat și Delia.

Madonna a vorbit apoi de duetele ei cu alte cântărețe celebre și l-a menționat pe cel cu Britney Spears.

“Așa fac marele staruri. Mai fac duete și de milă. Ce Cheloo n-a cântat cu Ombladon?”, spune actrița.

Roastul istoric acid al divei pop a stârnit hohote de râs

Următorul luat la roast a fost Mihai Bendeac.

“Tu ești cea mai bună dovadă că în spatele oricărui bărbat de succes se află o femeie puternică. Pentru că în spatele tău ești tot tu. Femeia din tine urlă uneori, isterică. Știi asta, nu? Dar și bărbatul din tine urlă uneori. A terminat și vrea să plece acasă”, spune Madonna.

Madonna făcut o comparație între cartea scrisă de ea, cea scrisă de Loredana Groza și cea scrisă de Mihai Bendeac, a lui Mihai fiind cea mai amuzantă.

“Amândouă avem aceeași sărbătoare preferată. Schimbarea la față”, spune Madonna despre Loredana Groza.

Madonna a avut ceva de zis și despre Cheloo.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Laurențiu Duță, adesea confundat cu celebrul cântăreț, a găsit rețeta perfecta pentru un număr de stand-up

“Tu zici că ești Jason Stathem, fabricat în China. (…) Tu n-ai scris nimic. Mă rog, ai scris niște declarații dar nu s-au publicat”, spune Madonna.

“Și să nu-l uităm pe Dan Badea care a deschis Sala Palatului cântând. Mișto. Chiar am râs, e bun. Dar să-I lăsăm pe ăștia de grădină”, spune Madonna.

“That was mean! A venit cu bazuca”, a fost reacția lui Mihai Bendeac la sfârșitul roastului.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Cel mai lung număr de pe scena iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1: ”Vedem toată piesa?!”... iUmor, 21 aprilie 2021.Vlad Bieltz stârnește hohote de râs cu povești din copilăre."Și după ce am crescut(...)ne-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x