Căutare Live

iUmor, 5 mai 2021. Damian Drăghici, pus pe distracție, a intrat în scena iUmor pregătit să dărâme constructele sociale

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Damian Drăghici le-a cântat și i-a încântat pe jurații iUmor.

iUmor, 5 mai 2021. Damian Drăghici

antena 1

Damian Drăghici a pregătit o surpriză de proporții pentru jurații iUmor, urcând pe scenă alături de band-ul său.

Mihai Bendeac și Delia nu s-au putut abține și au început să danseze pe ritmurile orientale ale piesei “Se mărită Mona mea”.

Talentata trupă a făcut un mash-up din mai multe piese, iar Delia și Mihai s-au întrecut în dansuri, în timp ce Cheloo a lipsit din platou.

“Am venit să spun câteva lucruri”, le-a spus Damian, pregătindu-I pe jurați și invitându-I să ia loc pentru că urma un roast.

Numărul său de roast a început în forță.

“Deși multora nu le plac țiganii, sunt doar câțiva care au răsturnat lumea asta”, spune Damian Drăghici.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Roastul lui de Pablo Escobar face senzație. “Urăsc oamenii care iau droguri”

El a povestit că Charlie Chaplin a fost țigan, la fel și Rita Hayworth, Bill Clinton, Elvis Presley și mulți alții.

“De jumătate habar n-aveam că au fost țigani”, spune Mihai Bendeac.

Damian Drăghici se laudă că e primul țigan care a câștigat primul premiu Emmy și a colaborat cu Joe Cocker, James Brown și o serie de alți artiști.

El și unchiul lui Vali Vijelie, Mircea Vijelie, cântă împreună în aceeași trupă și Damian a avut o poveste amuzantă pe care o împarte cu colegul său.

Povestioara lui a fost legată de cât de mult îi plac lui Mihai Bendeac femeile și cum le privește, exact ca un canibal.

Damian Drăghici dă cărțile pe față

“Așa de atentă ți-a zis maică-ta să fi încât îți belești ochii la orice”, i-a spus Damian Drăghici Deliei.

Deși are multe povești cu și despre colegii săi de trupă, Damian Drăghici a spus că nu vrea să le divulge pe toate pentru că îi e teamă că Dan Badea îi va fura glumele și își va face propriul show.

Nu a scăpat nici Șerban Copoț de roast.

“Și nici n-aș vrea să fiu specialist, cineva cum se uită la Delia cum cântă opera, Cheloo cum cântă orice altceva sau Șerban Copoț să învețe să cânte”, spune Damian.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Maradona ia la roast lumea fotbalului, dar nu îi uită nici pe jurați

“Îmi place Damian super mult și m-am bucurat să-l revăd. (…) Are foarte multe povești interesante și are un stil aparte de a face roast”, a spus Delia.

“Volubil, ironic, se vede că e un om plimbat prin toată lumea”, a spus și Șerban Copoț.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021. Cătălin Crișan a refuzat să îi ia la roast pe alții și a făcut auto-roast... iUmor, 5 mai 2021. Marian Drăgulescu face acrobații cu glumele, luându-i la roast pe jurații iUmor...
Ultimele știri
Top Văzute
x