Antena Căutare

iUmor, 5 mai 2021. Marian Drăgulescu face acrobații cu glumele, luându-i la roast pe jurații iUmor

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Marian Drăgulescu îi ia la roast pe jurații iUmor, dar și pe prezentatori.

marian dragulescu iumor Galerie
iUmor, 5 mai 2021. Marian Drăgulescu | antena 1

Sportivul Marian Drăgulescu a urcat pe scena iUmor, făcându-și curaj, ca atunci când era în competițiile sportive, să facă un roast de zile mari. El a acceptat provocarea de a veni la iUmor, deși spune că nu îi plac răutățile și a urcat pe scenă fiind extrem de emoționat.

“Bă totuși vă dați seama despre ce vorbim? 31 de medalii olimpice. (…) Dar poți să cuprinzi faptul că are 40 de ani și e încă în activitate? Ca gimnast. Marian Drăgulescu este ca Regina Elisabeta, eu acum îmi dau seama. Marian Drăgulescu este de când mă știu”, spune Mihai Bendeac.

Marian a început timid, cu un roast la adresa lui Cheloo.

“Amândoi avem puțin peste 40 de ani, suntem în 2021 și ar fi trebuit să ne retragem de prin 2008”, spune sportivul.

Trecând rapid și la Mihai Bendeac, Marian a zis:

“La europene am luat un 4, loc pe care Mihai îl ocupă în ierarhia actorilor”, spune Marian Drăgulescu.

“Delia, pe tine te iubesc. Ești o jucăușă și te rog să nu mai asculții oamenii care spun că ai ochii prea mari sau nasul prea ascuțit, sau că ai început să te îngrași pentru că tu singură știi deja lucrurile acestea”, spune Marian despre Delia.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Diana Chiriță, în pielea Roxanei Vancea, îl surprinde pe Mihai. “Mi se pare de bun simț să nu vorbesc”

Despre prezentatori, Marian Drăgulescu a avut de zis numai de bine.

“L-am auzit pe Dan Badea cântând. Cred că ar trebui să participe la Eurovision. El are ceva din femeia fără barbă”, spune Marian.

Sportivul a decis să vorbească și despre fiul lui, Richiard, în vârstă de 14 ani, care îi calcă pe urme lui Marian.

Marian Drăgulescu, vizibil emoționat

“Abia zilele trecute mi-a spus că e mândru de mine și el se referea la faptul că eu vin la iUmor”, spune Marian.

“Dacă am venit la iUmor, e ca și cum am fost la olimpiada de televiziune”, a mai adăugat sportivul.

Mihai Bendeac l-a oprit pentru o secundă pentru că avea o întrebare, legată de emoțiile pe care le-a avut pe scena iUmor.

“Mă simțeam mai confortabil să fac un exercițiu de gimnastică decât să vă vorbesc vouă”, spune Marian.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Bogdan Dărădan a venit la iUmor hotărât să NU facă stand-up. “E clar că are o problemă gravă”

“Să știi că îmi reconfirmi încă o data că adevărații bărbați sunt oameni fragili și vulnerabili și care, bineînțeles au emoții”, spune Mihai Bendeac.

“Și mie mi-a dat emoții când l-am urmărit la Asia Express, eram cu sufletul la gură”, spune Delia.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021. Damian Drăghici, pus pe distracție, a intrat în scena iUmor pregătit să dărâme constructele sociale... iUmor, 5 mai 2021. Anna Lesko, roast-ul incendiar care l-a emoționat pe Mihai Bendeac. “Ah, frământă-mă!”...
Video iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică l-a scos din minți pe Natanticu: Traduc mesaje transmise de arhangheli! iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică l-a scos din minți pe Natanticu: Traduc mesaje transmise de arhangheli! Sambata, 30.09.2023, 23:22
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Marti, 03.10.2023, 10:10
Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59 – 23:22, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Duminica, 01.10.2023, 10:28
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptați?”

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptați?”

Măicuța Cosmică a revenit la iUmor și în cel de-al 15-lea sezon, cu forțe proaspete, dar și cu foarte multe lucruri importante de transmis. După ce a împărtășit din „profețiile” sale, iar pe Cosmin Natanticu l-a scos din minți, Cheloo a făcut o mișcare neașteptată!

Sambata, 30.09.2023, 23:10
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

Alex Cazacu a stârnit o serie de reacții neașteptate din partea juraților celui mai nou sezon iUmor. Deși intenția lui a fost să își „testeze” materialul pe scena de comedie, prestația sa nu a fost pe placul lui Cătălin Bordea. Iar Cosmin Natanticu a sărit în apărarea concurentului. Ce a urmat!

Sambata, 30.09.2023, 22:48
x