Căutare Live

iUmor, 28 aprilie 2021. Diana Chiriță, în pielea Roxanei Vancea, îl surprinde pe Mihai. “Mi se pare de bun simț să nu vorbesc”

În ediția 11 a sezonului 10 din emisiunea iUmor, Diana Chiriță intră în pielea Roxanei Vancea și îi dă pe spate pe jurații iUmor.

iUmor, 28 aprilie 2021. Diana Chiriță

antena 1

Diana Chiriță are 20 de ani și e studentă la Actorie, doar că azi, pe scena iUmor, ea spune că nu e doar Diana.

“Sunt o fată cu părul lung, cu tatuaje”, spune concurenta iUmor care susține că sunt multe asemănări între ea și personajul pe care îl interepretează.

“Ca și caracter mi se pare că ne asemănăm”, a mai adăugat Diana.

Diana o interpretează pe Roxan Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac.

Întrebată fiind dacă ea crede că Mihai o va săruta, Diana a zis că nu știe și nu știe dacă își dorește.

Concurenta iUmor a fost prezentată drept Roxana Vancea, lucru care i-a dat palpitații lui Mihai Bendeac.

“Mi-a fost dor de tine, m-am gândit la tine. Te-am visat”, spune Diana despre Mihai Bendeac.

Diana îi povestește juratului iUmor că s-a visat cu el la mare.

Citește și: iUmor, 21 aprilie 2021.Vlad Bieltz stârnește hohote de râs cu povești din copilăre."Și după ce am crescut(...)ne-a luat garda tot"

“Bine, eu eram cu soțul meu la bar și tu ne luai comanda, dar când am vrut să plec, tu ai vrut să îmi faci cu mâna și eu ți-am spus să rămână cum am stabilit. De-acum îți faci doar ție”, spune Diana.

Personajul ei, Roxana Vancea, i-a stârnit curiozitatea lui Mihai Bendeac. Ea spus că este bi, pentru că îi plac și bărbații, dar și femeile.

“Am văzut că ți-ai făcut niște update-uri în ultimul timp. Uite mie treaba asta cu genele negre, cu barba conturată, cu unghiile făcute, nu mi se par deloc să demonstrează masculinitatea sau feminitatea unei persoane. Bine, la tine m-au convins mai mult tocurile și perucile”, spune Diana.

Roast-ul la adresa lui Mihai a continuat.

“Acum mă duc la mănăstire doar ca să îl văd pe Mihai unde mi l-am dorit cel mai mult. În finală. Poate așa finalizez și eu măcar o dată”, a mai zis concurenta iUmor.

“Din respect pentru Roxana, din respect pentru viața frumoasă pe care o are Roxana, nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Mi se pare de bun simț să nu vorbesc”, a adăugat Mihai Bendeac.

Cheloo a întrebat-o în ce an este studentă, iar Diana i-a răspuns că în anul 2.

“Tot pe videochat sau mergeți la școală?”, a întrebat-o Cheloo.

Reacția juraților iUmor după numărul Dianei Chiriță

“Deci dacă în culise ați avut remarci la replica “Nimeni n-a făcut-o pe Vancea” , vă distrug psihotronic”, a adăugat Mihai după ce Diana a spus că a vrut să vină cu un personaj original, pe care nimeni nu l-a mai făcut.

Mihai a trecut la jurizare, încercând să nu se lase afectat de glumele la adresa lui.

Citește și: iUmor, 21 aprilie 2021. Alin Bușcu, dansatorul cu aspirații de comediant, a arătat ce poate să facă. “Stai că mi-ai luat maul”

“Ai avut emoții mari. Cunoscând personajul îți pot spune că foarte multe asemănări nu au existat. (…) Textul a fost mediu, dar pentru a face tuturor în ciudă și pentru că ai 20 de ani și ești din Sibiu, eu o să-ți dau un vot pozitiv ca să te încurajez”, i-a transmis Mihai.

“Apreciez noile talente, sper că veți deveni o actriță remarcabilă în următorii 40 – 50 ani”, i-a zis Cheloo.

Diana Chiriță a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Mihai Bendeac a întrebat-o dacă i-a citit cartea, spunând că după ce o citește i-ar plăcea să se vadă și să o discute.

“Mie îmi plac întâlnirile cu cititorii”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 28 aprilie 2021. Bogdan Dărădan a venit la iUmor hotărât să NU facă stand-up. “E clar că are o problemă gravă”... iUmor, 28 aprilie 2021. Cosmin Tobă, pentru a 4-a oară la iUmor, face show total cu un roast. “A venit vikingul!”...
Ultimele știri
x