Antena Căutare

iUmor, 28 aprilie 2021. Bogdan Dărădan a venit la iUmor hotărât să NU facă stand-up. “E clar că are o problemă gravă”

În ediția 11 a sezonului 10 din emisiunea iUmor, Bogdan Dărădan, hotărât să vină cu ceva nou, speră să îi surprindă pe jurații iUmor.

bogdan daraban iumor Galerie
iUmor, 28 aprilie 2021. Bogdan Dărăban | antena 1

Bogdan Dărădan este copywriter și spune că vede experiența iUmor ca pe o provocare. Concurentul iUmor spune că a eșuat până acum când a încercat să facă stand-up și, prin urmare, astăzi nu va încerca din nou.

“iUmor e mai mult decât de stand-up. Și pe scenă ești ca Dumnezeu, ești propriul tău stăpân”, spune Bogdan.

“E un fel de musical cu un pic de improvizații, cu pic de teatru, cu un pic de joc de rol”, a încercat să explice Bogdan care e rețeta lui.

Bogdan a intrat hotărât pe scenă, gata să îi dea pe spate pe jurații iUmor.

“Eu acuma fac show în show. Vă invit la prima ediție Karaoke cu umor”, spune Bogdan.

Primul concurent în show-ul lui este Dorinel Metalicul, un rocker care cântă manele.

Show de karaoke care nu i-a impresionat pe jurați

Bogdan și-a pus pe cap o perucă și a început să cânte o manea pe ritm de rock.

Următorul cocurent e un taximetrist din Turcia. Cu o șapcă pe cap, Bogdan a început să cânte.

Citește și: iUmor,21 aprilie 2021.Madonna, mai dezinvoltă ca oricând,face un roast istoric acid.“Nu-mi explic de ce te comporți like a virgin”

“Când l-am văzut așa la prima scanare zic ok. E un care are în trecutul lui muzical ceva antecedente cu rock-ul sigur. O fi fost vocalist omul (…) și ne cântă pe toate stilurile. (…) Eu asta mi-am imaginat. (…) Dar n-a fost ”, spune Delia.

“Bogdan face parte dintre apostolii marelui maestru Pipino. Uite cum se formează curentele”, spune Cheloo.

Bogdan a trecut și la un troll, și fără să știe, a adus vorba despre un om pe care Cheloo îl cunoaște, Ionuț Vulpescu. Cheloo a ghicit personajul înainte ca Bogdan să înceapă să îl imite.

Văzând că numărul de troll nu a fost deloc amuzant, Cheloo și Mihai Bendeac au simțit nevoia să intervină.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Bogdan Dărăban

“Cred că totuși ai ceva personal cu omul pentru că omu a avut vânzări mai mari decât cele expuse de tine”, spune Mihai.

“Cred că a venit, dincolo de treaba asta, să-și plătească niște polițe”, a adăugat Mihai în culise.

Citește și: iUmor, 21 aprilie 2021. Alin Bușcu, dansatorul cu aspirații de comediant, a arătat ce poate să facă. “Stai că mi-ai luat maul”

“Vulpescu e un tip care a lucrat în presă și care în ultimii ani a scris niște cărți. El scrie pentru femei”, a explicat Mihai Bendeac.

“A fost prezentator, a lucrat la Antena”, spune Delia.

“Practic am creat în mod inconștient o secundă de telenovela la iUmor”, a adăugat Cheloo.

Bogdan Dărădan nu a primit niciun vot de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 28 aprilie 2021. Deniz Brizo, zâna care locuiește într-un palat, le-a prezentat juraților iUmor o parte din seria... iUmor, 28 aprilie 2021. Diana Chiriță, în pielea Roxanei Vancea, îl surprinde pe Mihai. “Mi se pare de bun simț să nu vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. George Tănase, glume despre copilăria la țară Sambata, 25.11.2023, 23:19
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Andrei Ungureanu, câștigătorul sezonului 9 iUmor, invitat special în cea mai nouă ediţie, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, îl readuce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette, câștigătorul sezonului 9 iUmor, care a ajuns la inima a milioane de români. Andrei revine la iUmor în postura de invitat special, cu un număr umoristic de zile mari, care va stârni hohote de râs.

Miercuri, 29.11.2023, 13:09
Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Florin Gheorghe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”

Cel de-al șaptelea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta trecută, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Marti, 28.11.2023, 10:17
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Ichikawa Koikuchi, numărul cu flatulență de la iUmor: „Sună dezgustător, dar o să vă placă!”

Ichikawa Koikuchi a fost, cu siguranță, cel mai nebun număr al serii, la iUmor! Celebru pe plaiurile natale, japonezul a pus în scenă un număr cu flatulență, iar cei patru jurați s-au stricat de râs.

Sambata, 25.11.2023, 23:05
iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Alexandra și Ian, un număr neașteptat de amuzant. Jurizarea lui Cheloo a depășit-o pe Delia

Alexandra și Ian formează cel mai simpatic cuplu din acest sezon. Ea româncă, el german, cei doi parteneri au reprodus o scenetă în situații diferite, care s-a lăsat cu hohote de râs. Rămăi până la final să vezi ce s-a întâmplat la jurizare, când Cheloo a preluat cuvântul!

Sambata, 25.11.2023, 22:43
Ultimele știri
x