Antena Căutare

iUmor, 5 mai 2021. Mihaela Tatu a vrut să vadă “cum mai e” și a venit la iUmor pentru un roast de 3 X amuzant

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Mihaela Tatu a intrat în scenă plină de energie, curioasă să vadă cum mai e publicul și ce mai înseamnă televiziunea.

mihaela tatu iumor Galerie
iUmor, 5 mai 2021. Mihaela Tatu | antena 1

Când au văzut-o intrând în culise pe Mihaela Tatu, Dan Badea și Șerban Copoț și-au amintit când au fost ei invitați în emisiunea “de 3 X Femeie”. Dan Badea povestea că el a făcut stand-up o dată, Șerban a fost și el invitat de câteva ori, iar Delia a fost de nenumărate ori.

“Avea un stil foarte elegant de a te descoase de anumite subiecte. (…) A fost o avangardistă din punct de vedere editorial la vremea aia”, povestește Șerban Copoț.

Fără pic de emoții și extrem de efervescentă, Mihaela Tatu a venit pregătită să stârnească aplauze.

“Nu mă pricep la roast, vă spun cu mâna pe suflet. Nici nu sunt capabilă să fac asta. Am venit să văd cum mai e”, mărturisește Mihaela Tatu.

“Numai eu de câte ori am fost în emisiunea aia”, spune Delia.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Albert Einstein, roast istoric pe scena comediei. Ce a spus despre Delia și Cheloo

“Aici toată lumea vorbește urât despre toată lumea. Mă simt ca la o mahala, ca la o crâșmă din marginea orașului, unde stau toți cu gurile pline”, spune Mihaela Tatu, înverșunată fiind despre cum s-a transformat televiziunea.

Faimoasa prezentatoare l-a luat la roast pe Cheloo prima data.

“Cum ar fi fost să îl fi chemat pe domnul Cheloo la o emisiune care să fi avut subiect bucătăria românească? Cine știe în ce foi mi-ar fi învelit sarmalele”, a zis Mihaela Tatu.

Următorul în vizorul Mihaelei Tatu a fost Mihai Bendeac.

“Acum îmi dau seama, spre deosebire de orice femeie fără niciun scop în viață, pe domnul Bendeac nu l-am avut. În emisiune, evident”, zice Mihaela Tatu.

“Doamnă, avem viitorul în fața noastră!”, zice Mihai Bendeac.

Mihaela Tatu, roast de excepție la iUmor

“Pe domnul Bendeac nici nu aveam cum să îl am în emisiune. Era mult prea mic (…) Culmea ghinionului e să faci pe infantilul să rămână așa. El oricum s-a născut când m-am măritat eu, așa că nu aveam cum. (...) A fost nevoit să scrie pe deget că nu vrea să se însoare, ca să nu uite probabil ”, spune Mihaela Tatu, stârnind hohote de râs.

Următorul luat la roast a fost Dan Badea.

“Pe vremea mea era DJ. Apoi a ajuns DJ Star. Nu știu ce Dumnezeu nu i-a priit de a ajuns Dan Badea la intrare în, la chestia asta, în emisiune”, a mai adăugat invitata iUmor.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Michael Jackson face senzație cu un roast istoric memorabil. Starul pop își amintește vizitele în România

Mihaela Tatu a ținut neapărat să spună toți invitații pe care i-a avut în emisiunea ei, început cu cei de la litera A. Mihai Bendeac a început să râdă pentru că suna ca un pomelnic și a început să cânte Veșnica Pomenire.

Invitata iUmor nu a uitat nici de prezentatorul Șerban Copoț.

“Lucurile s-au schimbat puțin. Hiena, bestia, nu mai e Șerban Copoț. Șerban Copoț e, metaphoric vorbind, știți că hiena este gunoierul savanei…?”, a mai spus Mihaela.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021. Petre Roman, roast senzațional pe scena iUmor. “Mario Lopez al politicii românești!”... iUmor, 5 mai 2021. Cuza ia cu asalt scena iUmor, pregătit cu “roast-ul online-ului”. “Ieși afară, nenorocitul dracului!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x