Antena Căutare

iUmor, 6 noiembrie 2021. Shurubel, invitatul special al serii. Ce le-a povestit juraților din ziua în care a mers la colonoscopie

Shurubel a fost invitatul special al serii de la iUmor, 6 noiembrie 2021. Acesta le-a povestit juraților de ziua în care a mers la colonoscopie.

Shurubel, invitatul special al serii. Ce le-a povestit juraților din ziua în care a mers la colonoscopie Galerie
Shurubel, invitatul special al serii. Ce le-a povestit juraților din ziua în care a mers la colonoscopie | Antena 1

Shurubel a venit la iUmor pentru a-i face pe jurați să râdă și i-a ieșit perfect. Acesta le-a povestit despre ziua în care a mers la colonoscopie și s-a gândit că ar putea să-i placă și bărbații, desigur totul, sub formă de glumă.

Shurubel, invitatul special al serii de la iUmor, 6 noiembrie 2021. Ce le-a povestit juraților

Shurubel a reușit să stârnească râsete la iUmor, după ce le-a povestit celor trei jurați de ziua în care a mers la o colonoscopie și a întâlnit o tânără studentă frumoasă. Iată care au fost glumele pe care el le-a făcut la iUmor.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de viață

„Ce mă bucur să vă văd. Povestea s-a întâmplat înainte de pandemie. Mi-au zis că am 5 hemoroizi și la 5 aveau ofertă o colonoscopie. Și bărbații mereu au gândul că poate vor să și intre ceva acolo. M-aș oftica că am aflat prea târziu. Nu aș ști de unde să o apuc. O doamnă la 40 de ani, extrem de masivă, foarte fruioasă. De parcă trebuia să se răzbune de toți bărbații care au rănit-o. Nu apuc să realizez și mi-a zis că e o studentă care dacă poate să asiste. Cea mai frumoasă studentă la medicină. Era Antonia în halat medical, superbă. Eu în poziție fetus, cu fundulețul la vedere, zici că îi făceam cu ochiul”, a fost numărul lui Shurubel de la iUmor.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Moș Crăciun vrea în Maldive la iarnă, așa că a venit mai devrme la jurați. Ce cadouri le-a adus

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe Antena PLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 6 noiembrie. Federica Pondi a revenit pe scenă pentru a reproduce un număr asemănător celui din sezonul 4. Ce dan... Mihai Bendeac, salariul pe care îl câștigă de la teatru. Ce sumă încasează lunar actorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x