Antena Căutare

Mihai Bendeac este pus la pământ! Roxana Vancea, roast-ul relației cu Mihai Bendeac: "Nu știu cu ce am greșit de trebuie să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna"

Roxana Vancea, fosta iubita a lui Mihai Bendeac, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa lui Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac primește lovitură după lovitură! După apariția femeii pe care o iubește în secret, pe scenă apare fosta iubită, Roxana Vancea, care îl demască în fața tuturor: "Voi v-ați pus întrebarea cine este de fapt, Bendeac? Stau și mă întreb ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeș"

Oare cum s-a simțit Mihai Bendeac să-și revadă iubita, dacă însăți Delia a declarat șocată: "Cum e să-ți intre după Barbara Vancea? Cam cum e?"

Roxana Vancea a intrat pe scenă cu mici regrete a deciziilor proaste pe care le-a luat în viață, inclusiv decizia de a veni să facă un roast: "Săptămâna asta am luat mai multe decizii proaste. Una dintre ele a fost să vin la acest roast. Am mai luat eu decizii proaste și în prima seară când te-am cunoscut pe tine, Mihai"

După ce a declarat că a venit în emisiune pentru a se elibera de o povară, Roxana a continuat să povestească că vrea să răspundă la o întrebare tâmpită pe care i-o adresează sute de mii de oameni: "De ce nu mai ești cu Bendeac?"

Răspunsul ei l-a făcut să roșească pe Bendeac: "Oamenii mi-o spun așa, de parcă l-am avut pe Johnny Depp în fiecare seară și l-am tratat ca o proastă".

Roxana Vancea a făcut lumină în cazul relației cu Bendeac: "Bendeac nu există, el este o multitudine de personaje. El nu are personalitate, este este doar un...".

Urmărește întregul moment video și află cine este Bendeac în realitate:

Moment delicios la iUmor! Barbara Isasi îi declară dragostea adevărată lui Mihai Bendeac: "Cum mă vrei tu? Cum mă v... Momente incendiare pe scena iUmor! Mihai Bendeac nu a mai rezistat și a sărutat-o pasional pe Roxana Vancea: "Îmi t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x