Antena Căutare

Leroy Patterson, omul care a sărit pe un ”covoraș” de piuneze! Delia, speriată: ”Dacă aveți fobie de ace, nu priviți acest număr niciodată!”

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019.  Momente greu de privit în această seară, la iUmor, unde Leory Patterson a oferit o reprezentație pe cât de inedită, pe atât de dureroasă.

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. Momente greu de privit în această seară, la iUmor, unde Leory Patterson a oferit o reprezentație pe cât de inedită, pe atât de dureroasă.

A oferit un mic moment de striptease, iar mai apoi și-a întins pe podea un covoraș, peste care a întins peste 5000 de piuneze.

p>”Poate că ați observat că pe masa asta am 5.000 de piuneze.”, le-a spus el juraților.

”Nu-mi spune că se așează pe ele că mor.”, i-a șoptit Delia lui Bendeac.

”Și-a întins un covoraș, și-a întins toate cele și am zis că se așează peste ele. Dacă aveți fobie de ace, nu priviți acest număr niciodată.”, a mai spus Delia.

Cheloo, în schimb, a fost impresionat de numărul lui Leroy și i-a spus Deliei: ”N-ai primit un cadou atât de frumos de ziua ta. ”, i-a spus el.

Florin Gheorghe, glume pe seama "fraților" săi de etnie rromă, la iUmor: ”Mă enervează țiganii ipocriți!”... I-a dat gata pe jurați! Bianca Kovacs, număr de excepție pe scena iUmor: ”Dacă știam că mă primiți atât de bine, nu-mi l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x