Antena Căutare

V-a fost dor de el? Mihai Marin s-a întors la „iUmor”, cu o melodie inspirată de Delia: „Sezonul 6 merită un moment apocaliptic”

iUmor. Sezon 6. Ediție 7. Mihai Marin, fostul concurent iUmor, a revenit pe scenă cu o nouă piesă. După ce a încântat publicul cu hitul „Suntem doar noi doi”, artistul cântă în fața lor melodia „Haide, vino înapoi”.

iUmor. Sezon 6. Ediție 7. Mihai Marin, fostul concurent „iUmor”, a revenit pe scenă cu o nouă piesă. După ce a încântat publicul cu hitul „Suntem doar noi doi”, artistul cântă în fața lor melodia „Haide, vino înapoi”.

Revenire senzațională! „Fondatorul iUmor”, Mihai Marin, este din nou pe scenă! Concurentul nu a venit cu mâna goală, i-a dăruit Deliei o floare.

Piesa interpretată de Mihai Marin a fost scrisă în 1997 și a fost inspirată de hit-ul Deliei, „Haide, vino”. Un cuvânt face diferența!

„Delia m-a inspirat să compun aceast piesă și trebuie să îi mulțumesc.”

Sergiu Rotaru, stand-up cu punga pe cap: „Știi ce e cel mai greu de mestecat la o legumă? Scaunul cu rotile!... Alexandru Vetișan are un mesaj „mortal” pentru Mihai Bendeac: „Șeful vrea să te cunoască”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x