Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Nicole Genes, bruneta cu sânge latin care i-a fermecat pe jurații iUmor “Tânăra speranță a umorului"

Nicole Genes a venit în ediția 12 de iUmor pentru a impresiona cu atitudinea și glumele sale.

nicole genes la iumor 12 Galerie
Nicole Genes a venit în ediția 12 de iUmor pentru a impresiona cu atitudinea și glumele sale. | Antena 1

Nicole a venit la iUmor tocmai din Spania. Concurenta iUmor în vârstă de 29 ani s-a născut în Călărași, dar locuiește în Sevilla de 13 ani. Acolo, Nicole este producătoare. Ea l-a întâlnit pe soțul ei sirian în Istanbul. Nicole a jucat și în serialul The Crown, unde a avut un rol secundar.

Concurenta iUmor a urcat pe scena iUmor și a spus că se simte copleșită de emoții. Ea le-a povestit juraților că s-a mutat în Spania și că nu prea dă pe acasă. Cei care o cunosc îi spun că a uitat limba română și acum vorbește doar spaniolă.

Nicole Genes a venit tocmai din Spania cu un roast acid

Psihologul ei i-a recomandat să scrie scrisori pentru persoanele care au rănit-o și apoi să le ardă. Ea vrea să facă terapie și să ajute, prin exemplul ei, românii din diaspora.

Citește și: iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Nicu Bendea, clujeanul care a stârnit râsete: "Are un nume frumos, dar îi lipsește ceva"

La început, când a ajuns în Spania, Nicole încerca să traducă totul în spaniolă, până când a reușit să învețe limba. De când a plecat, a observat că s-au produs multe schimbări la noi în țară.

“Am văzut că îl aveți pe Abi Talent. Și am văzut că îl acceptați pe Abi Talent. Totul este diferit în showbiz, mai puțin Loredana”, spune concurenta iUmor.

Roast-ul ei usturător a bifat mai multe vedete din țară.

“Acum îl privesc pe Ștefan Bănică Jr ca pe prima felie din punga de pâine feliată. Toată lumea îl atinge și nimeni nu ar mânca-o”, spune Nicole.

Jurizare Nicole Genes la iUmor în sezonul 12

Jurații au aplaudat-o furtunos pe Nicole și chiar le-a plăcut foarte mult că a reușit să îi surprindă cu un număr atât de bine construit.

“Tânăra speranță a umorului, n-am simțit emoții, (…) se vede că îți place scena”, a spus Delia.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Carmen Bruma, roast inedit pentru Maria Popovici. "O să poți spune că ai și tu o brumă de umor"

“Fata asta părea ca o boare, cu o fluență în discurs”, spunea Mihai Bendeac în culise.

“Mie mi-au plăcut două lucruri la numărul tău. În primul rând că a fost scurt și în al doilea rând că ai ales o zonă pe care ai fost sigură. Câteodată e bine să nu plusez”, spune Iulia Albu.

“Să știi că ai ceva ce nu prea am mai văzut în ultimul timp. În primul rând, că te-ai pregătit senzațional, (…) ai o frumusețe deloc vulgară. Ai ceva de divă”, i-a zis Mihai Bendeac.

“Bine ați venit la Concurentă pentru Juratul Meu! Și să vedem dacă vor rămâne împreună”, spune Dan Badea, din culise.

Iulia Albu a avut o mențiune legată de vestimentația concurentei și i-a spus că nu are voie să poarte cizmele acelea lungi, pentru că nu I se potrivesc.

“Trebuie să vă felicit (…) Mediocritatea (…) este cu adevărat sărbătorită prin apariția dumneavoastră fermecătoare”, a zis Cheloo.

Nicole Genes a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Silviu Vlăduceanu, cunoscut drept Messe Silviu, a surprins juriul. Mihai Bendeac s-a pus î... iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Haidar Alraoui, sirianul cu glume bombă. "Eu când văd un fitil, trebuie să îl aprind&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x