Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Carmen Bruma, roast inedit pentru Maria Popovici. "O să poți spune că ai și tu o brumă de umor"

Carmen Bruma a venit la iUmor pentru prima dată și urcă pe scena show-ului de umor pentru un roast inedit la adresa Mariei Popovici.

carmen bruma la iumor 12 Galerie
Carmen Bruma a venit la iUmor pentru prima dată și urcă pe scena show-ului de umor pentru un roast inedit la adresa Mariei Popovici. | Antena 1

Carmen Bruma s-a pregătit cu un roast de zile mari adresat Mariei Popovici. Deși a recunoscut că e prima oară când vine la o emisiune de umor, vedeta a încercat să uite de emoții și să se concentreze pe glumele acide.

Carmen și Maria s-au împrietenit când nutriționistul i-a făcut un plan de slăbit câștigătoarei iUmor din sezonul 2.

“Producătorii au vrut să îți facă o surpriză, să vezi cum ai putea arăta dacă ai folosi programele mele de slăbit”, i-a zis Carmen Mariei Popovici.

Carmen Bruma, roast-ul inedit la adresa Mariei Popovici

Celebra nutriționistă a spus că o felicită pe Maria pentru progresul pe care l-a făcut de când s-a pucat de slăbit și de făcut sport.

“N-am mai văzut asemenea perseverență de când s-au hotărât bărbații să poarte blugi mulați”, a zis Carmen Bruma.

Citește și: iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Ovidiu Stan, TikTok-erul care face furori cu one-liner-ele sale. “Mai vrem una!”

Carmen a spus că a aflat despre Maria că se ocupă de stand-up din CV-ul ei și a mai spus că nu înțelege de ce Maria a pus în CV un lucru despre care se presupune că e evident.

“Ideea era să slăbești din kilograme, nu din umor”, i-a transmis Carmen Mariei.

Carmen nu putea să nu ia la roast talentul de stand-up-er al Mariei și să râdă puțin de cariera ei de comediant.

“De mult îmi doream să întâlnesc un comediant profesionist. A venit și Costel, nu?”, a mai adăugat Carmen.

Citește și: iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Victor Pătrășcan, numărul de stand-up într-o engleză stricată. Reacția lui Mihai Bendeac

Nimeni nu se aștepta la gluma usturătoare referitoare la cât de puternică pare Maria Popovici la sală.

“Am văzut într-o postare că făceai genuflexiuni cu o tipă în brațe. Azi nu mai găsești bărbați care să facă asta pentru că li se declanșează cistita sau ceva”, a adăugat Carmen Bruma, stârnind aplauze și hohote de râs în rândul juraților.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Mincu, roast usturător la adresa soției lui, Maria Popovici. "Cred că era mai uș... iUmor și iMai Mult Umor, lider de audiență seara trecută. Antena 1 a fost lider de piață la nivelul întregii zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x