Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Silviu Vlăduceanu, cunoscut drept Messe Silviu, a surprins juriul. Mihai Bendeac s-a pus în genunchi

Silviu Vlăduceanu, cunoscut în mediul online drept Messe Silviu, a venit la iUmor pentru a face un show de stand-up așa cum nu s-a mai văzut.

silviu vladuceanu la iumor 12 Galerie
Silviu Vlăduceanu, cunoscut în mediul online drept Messe Silviu, a venit la iUmor pentru a face un show de stand-up așa cum nu s-a mai văzut. | Antena 1

Delia l-a recunoscut de cum a intrat în scenă. Messe Silviu este cel care adaugă comentarii amuzante mai multor artiști din România la postările lor de pe Instagram, stârnind amuzamentul tuturor.

Silviu a spus că e navigator de meserie și lucrează în industria iahturile. Concurentul iUmor a povestit că a făcut și Facultatea de Psihologie. În această seară, el a venit să facă stand-up despre navigatori.

“Tu ești Messe?”, a strigat Mihai Bendeac, când a auzit despre concurentul.

“De fapt e doar un troll (…) e un personaj pe care și l-a făcut el în online”, a povestit Delia în culise.

Silviu Vlăduceanu, povești nereușite despre navigatori

Silviu și-a început numărul de stand-up și a spus că vrea să vorbească despre jobul lui de navigator. Nu e deloc o meserie ușoară având în vedere că nu are ocazia să vadă femei frumoase pe vapor.

“Eu în 7 ani de când navig am ajuns să mă uit la filme porno zici că mă uit la Tom și Jerry”, a mărturisit concurentul iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Cristian Denis e scamatorul care a făcut magie curată. Jurații au fost uluiți

Între timp, delia s-a apropiat de scenă pentru a se asigura că Silviu chiar e Messe Silviu pe care îl știe de pe internet.

Silviu a spus că a asitat la o scenă la care nu se aștepta, pe vapor, alături de ceilalți colegi navigatori. Ei păreau că se uite la un anumit film artistic, când, se pare că se uitau la filme pentru adulți.

“Pozele de pe Instagram sunt total diferite față de realitate”, a zis Iulia Albu care îl studia cu atenție pe concurentul iUmor împreună cu Delia.

“Nu și-a gândit foarte bine numărul. A fost foarte haos. Era un pic pe câmpie. Cred că are rău de uscat”, spune Delia, în culise.

Jurizare Silviu Vlăduceanu, în sezonul 12 iUmor

Jurații nu au fost foarte încântați de numărul de stand-up al lui Silviu și au rămas uimiți de cât de neortodox vorbea.

Mihai Bendeac s-a pus în genunchi în culise și se întreba de ce Dumnezeu i-ar fi dat un astfel de concurent la iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Andrei Mihăilescu, zis și „Maluma de România”, a încercat să facă show cu un număr de roast

“Un număr la care te uiți, tre cringe-uiești, te plictisești”, spune Mihai Bendeac.

“Ce-mi scapă de nu mă bucur?”, spune Cheloo.

Iulia l-a întrebat care e estul și el nu a știut că i-l arate pentru că a zis că nu are busolă.

“De ce n-ai făcut ce faci pe Instagram?”, a țipat Delia la el, fiind complet dezamăgită de numărul lui.

“Dar ce face pe Instagram?”, întreba Mihai Bendeac.

“Băi, dar zici că a fost dezamăgită de un spectacol cu Victor Rebenciuc”, spune Delia.

“N-am înțeles nimic. N-a fost în stare să creeze o poveste”, a zis Cheloo.

Silviu Vlăduceanu a primit 4 X DISLIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Milena Vega, artista tatuatoare care a dat dovadă de un curaj remarcabil. Ce a făcut în di... iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Nicole Genes, bruneta cu sânge latin care i-a fermecat pe jurații iUmor “Tânăra speranță a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x