Căutare Live

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Andrei Mihăilescu, zis și „Maluma de România”, a încercat să facă show cu un număr de roast

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Andrei Mihăilescu, tânărul care își spune „Maluma de România”, a vrut să-i impresioneze pe jurații iUmor cu un număr de roast cu și despre artiști români. La final, concurentul și-a aflat verdictul.

Concurentul a încercat să îi surprindă pe jurații de la iUmor cu glumele sale, în ediția 11 a emisiunii iUmor de la Antena 1

Antena 1

Andrei Mihăilescu are 20 de ani și spune despre el că nu puțini sunt cei care îi spun „Maluma de România” datorită asemănării cu celebrul cântăreț. Cu o sinceritate ieșită din comun, acesta a dezvăluit că a venit la iUmor ca să-și mai crească numărul de urmăritori pe Instagram și pe TikTok.

Andrei Mihăilescu, zis și „Maluma de România”, a încercat să impresioneze jurații iUmor din sezonul 12 cu un număr de roast

Nu este pentru prima oară când Andrei Mihăilescu urcă pe scenă, fiindcă prima oară am putut să îl vedem în sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1, când a încercat să impresioneze juriul cu o piesă din repertoriul lui Maluma. De atunci, pasiunea pentru televiziune a rămas la fel de vie.

Citește și: iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Gabriela Oțil, roast-ul usturător care i-a surprins pe jurații iUmor. "Mă înclin în fața ta”

Apoi, extrem de încrezător, tânărul care își spune Ondi Music pe TikTok a pășit pe scena emisiunii iUmor și a început un număr de roast.

„Salut, eu sunt Ondi și astăzi vom vorbi despre muzică. Mai exact, despre versurile pieselor”, a început acesta numărul.

Totuși, nu a durat mult și emoțiile prea mari și-au spus cuvântul. Tânărul a părut că își pierde șirul gândurilor și că uită ce fraze pregătise. Totuși, Mihai Bendeac și Delia au fost acolo să îl ajute să scape de trac.

„Nu cred că s-a întâmplat nicio dramă, cred că e uman să te mai și încurci, e uman să mai ai și emoții”, a fost de părere Delia.

Citește și: Dani Oțil, mesaj emoționant după roast-ul pe care i l-a făcut Gabriela Oțil, la iUmor. Mărturisirile la rece ale prezentatorului

Andrei Mihăilescu, acest „Maluma de România”, și-a continuat numărul de roast cu și despre versurile unor artiști români, pe care le-a luat la analizat și la comentat. Totuși, glumele și ironiile sale nu au fost pe gustul celor patru jurați.

Mihai Bendeac, Delia, Maria Popovici și Cheloo l-au urmărit totuși cu mult interes.

„Hai să continuăm”, a zis Cheloo.

„Păi s-a terminat”, a remarcat Delia, care l-a și recunoscut pe fostul concurent de la X Factor.

„Mie mi-a plăcut mult ideea ta, spre deosebire de ei trei, eu am fost acolo și știu cum e. Când ajungi acolo ai emoții și te copleșesc, te înțeleg. Mie mi-a plăcut mult ideea ta, îți trebuie un pic mai multă încredere în tine. Știu ce simți, dar e ok”, a spus Maria Popovici, cel de-al patrulea jurat din această ediție a emisiunii iUmor, sezonul 12.

După ce i-au explicat ce a fost greșit, Andrei Mihăilescu a primit doi de „DA” din partea juraților.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Cristian Denis e scamatorul care a făcut magie curată. Jurații au fost uluiți... iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Luis Stan a venit cu un platouaș-surpriză pentru Delia. Bendeac: "Până și eu ști...
Ultimele știri
x