Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Magdalena Chihaia, călugărița talentată.Surpriză de proporții când a scăpat de straile de maică

În ediția 9, Magdalena Chihaia este invitatul special care animă juriul și publicul în sezonul 12 iUmor. Îmbrăcată în măicuță, Magdalena e gata să facă show.

magdalena chihaia la iumor sezonul 12 Galerie
În ediția 9, Magdalena Chihaia este invitatul special care animă juriul și publicul în sezonul 12 iUmor. Îmbrăcată în măicuță, Magdalena e gata să facă show. | Antena 1

Magdalena Chihaia, zisă și Măicuța Magdalena, a spsu că se bucură nespus să se întoarcă pe această scenă și să fie în mijlocul tuturor.

“Dacă dorește cineva să se afle în mijlocul meu, Doamne ajută! Să fie primit!”, a zis Magdalena.

Sora Magdalena spune că în pandemie a fost izolată la mănăstire și a trebuit să se descurce acolo.

“Eu la mănăstire am învățat și cum să îmi înfrânez păcatele. (…) La început, văs pun sincer că a fost foarte greu”, a povestit Magdalena.

Magdalena Chihaia, show cu lăutari la iUmor

Ei începuse să îi placă de un preot, dar el părea că nu îi dă atenție.

“A trebuit să îmi schimb hainele cu unul din băieții de la cor ca să mă observe”, a zis sora Magdalena.

Citește și: iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022.Alina Petre,sora lui Mihai Petre,roast incendiar. “Să știți că îi plăcea să ne batem cu chiloții"

Într-o seară, ea a fost chemată de un preot de la mănăstirea de vis-à-vis pentru a sta de vorbă.

“Mi-a arătat cheia cu care se deschis porțile raiului”, a mărturisit invitata specială.

Magdalena a plecat repede să îi spună stareței ce s-a întâmplat, dar se pare că ea a decis să o pedepsească.

“Mi-a dat 50 de rozarii. Nu am înțeles de ce”, a spus Magdalena.

Sora Magdalena a făcut o mărturisire neașteptată în legătură cu unul dintre jurații iUmor.

“Mihai, pe tine te-am visat. Faci pe irezistibilul, dar îmi umbli noaptea prin minte. (…) Vezi că te bate Dumnezeu dacă nu mergi până la cap”, i-a transmis lui Mihai Bendeac.

Magdalena i-a povestit lui Mihai visul, în care ea îl dădea afară, dar el intra pe fereastră, încercând să facă totul pentru dragoste.

“Domnule Cheloo, să știți și pe dumneavoastră v-am visat. V-am văzut prin fum așa. (…) Eram sigură că sunteți dumneavoastră (…) pentru că la mine e deschis tot timpul. (…) Și ați intrat, dar voiați să vă spovediți. Dar nu știu cum se făcea că dumneavoastră vă spovedeați și eu stăteam în genunchi. Întortocheate mai sunt căile Domnului”, a zis Magdalena.

“Am visat-o și pe Delia. Da, fiica mea. Te uitai la mine exact cum te uiți acum. Și atunci mi-am dat seama (…) tu nu ai ochii mari. Ei sunt unde trebuie, dar tu ești prea în spate”, i-a spus Magdalena Deliei.

Citește și: Băieții de la Scuze Noi, direct în finala iUmor

Magdalena a spus că are și voce și ar vrea să cânte, dar pentru asta a scăpat de hainele de măicuță și s-a dezbrăcat. Apoi au intrat băieții cu instrumentele în scenă. Magdalena a cântat o piesă lăutărească și a început să și danseze.

Cheloo a plecat de la masa juriului pentru că nu stă la momente lăutărești.

“E alergic la sacâz”, a zis Delia despre Cheloo.

Magdalena a avut câte un cadou pentru fiecare jurat, câte o mătanie.

“Apreciez acest dar. (…) Îmi va îndrumu pașii spre un destin onorabil”, a spus Cheloo.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Mihnea Crăciunescu, zis și Dragonul, moment de satiră inedit. “Fizz și Richard al III... iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Ela Voineag, roast-ul acid care a stârnit hohote de râs. "Ei, până aici!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x