Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Emilia Popescu, roast-ul emoționant pentru Mihai Petre. "AcestArmand Assante anorexic emoțional"

Emilia Popescu a venit la iUmor și l-a luat prin surprindere pe Mihai Petre și a l-a făcut să urce pe scenă.

emilia popescu la iumor sezonul 12 Galerie
Emilia Popescu a venit la iUmor și l-a luat prin surprindere pe Mihai Petre și a l-a făcut să urce pe scenă. | Antena 1

Mihai Petre a rămas complet surprins atunci când a văzut-o pe Emilia Popescu urcând pe scenă și a mers alături de ea, a luat-o în brațe și a dansat puțin cu ea.

Emilia Popescu a spus că nu poate să îl neglijeze pe Mihai Bendeac, care e și el acolo în juriu.

“E un actor mare, un actor rarisism, un actor un har pentru comedie extraordinar, care a făcut zeci de roluri în teatru și în televiziune, care ne-a făcut să râdem de fiecare dată, încă o dată vreau să îi mulțumesc pentru asta și să spun…te iubim, Mișu Fotino”, a zis Emilia Popescu, stârnind hohote de râs.

Emilia Popescu, roast-ul inedit pentru colegul ei

Emilia, celebra actriță, nu putea să nu vorbească și despre Delia.

“Cel mai bun produs pe care îl exportă România în Maldive, Delia”, a zis Emilia Popescu despre jurata iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Marius Avramescu, numărul de stand-up care aproape l-a adormit pe Cheloo. Ce s-a întâmplat

Actrița a vorbit și despre performanța lui Mihai Petre la iUmor, dar și despre celelate emisiuni la care el a fost jurat în trecut.

“Era chiar dezamăgit că nu mai avea pe cine să bată”, a spus Emilia despre Mihai Petre în ziua în care a câștigat Asia Express.

După ce l-a văzut pe Mihai Petre jucând în câteva telenovele, Emilia Popescu a spus că are o presimțire că juratul iUmor se pregătește să se apuce de teatru.

“Nu oricine poate să dea din mâini și din picioare pe muzică. Acest Armand Assante anorexic emoțional”, a spus Emilia Popescu despre talentul lui Mihai Petre.

Emilia a ajuns și la momentul în care l-a lăudat pe cel de-al patrulea jurat.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Antonina Galoseeva, dansul lasciv care i-a fermecat pe jurați. "Ce faci tu este artă pură”

“Știe despre el că e frumos până la Dumnezeu, dar nu și înapoi”, a mai zis actrița despre felul în care se percepe Mihai Petre pe el însuți.

La sfârșit, Emilia a încheiat într-o notă emoționantă.

“Mă emoționează tare”, a zis Mihai Petre la final.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Connect-R, roast-ul despre Mihai Petre care a zguduit scena. Ce poreclă a primit în As... iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022.Alina Petre,sora lui Mihai Petre,roast incendiar. “Să știți că îi plăcea să ne batem cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x