Căutare Live

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Michael Cazac a fost un „Joker de la Chișinău”: „Mi-a scăzut glicemia”

Michael Cazac a venit la iUmor deghizat în Joker. Concurentul a vobit despre problemele pe care le are din cauza părului lung.

Michael Cazac a venit la iUmor deghizat în Joker

Antena 1

Michael Cazac a impresionat cu înfățișarea sa. Tânărul moldovean a avut un moment pe scena iUmor, în care a vorbit despre persoanele care îi critică părul lung.

Momentul nu l-a captivat pe Mihai Bendeac care a mărturisit că „i-a scăzut glicemia” și a început să mănânce. Juratul a încercat să îi distragă atenția Monică Bîrlădeanu, care asculta discursul concurentului:

„Monica, nu-mi spune că ești atentă. Vrei un măr?", i-a spus Mihai Bedeac Monicăi Bîrlădeanu. În cele din urmă întrebarea insistentă: „Vrei un măr?” a amuzat-o pe a patra jurată.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Alin Dincă, roast-ul care a stârnit hohote de râs. “De data asta răul o să fie făcut”

Jurizarea momentului lui Michael Cazac

Cheloo l-a îndemnat pe Michael să spună ceva despre el: „Sunt actor cu studii nefinalizate. Am făcut un an de Actorie”.

„Mi-a scăzut glicemia. N-am nimic personal cu tine, dar numărul a fost foarte prost”,a spus Mihai bendeac

„Acest malefic Joker care a vorbit despre coafuri nu a reușit să se ridice la nivelul personajului”, a spus Cheloo.

[ivm guid=yGRn3UVuCXc]

Monica Bîrlădeanu și-a amintit despre experiențele sale în Chișinău și i-a părut rău că Michael nu a profitat de denummirile amuzante care se întâlnesc în Republica Moldova: „Când am fost prima dată la Chișinău am vrut să cumpăr pastramă de pui și m-a întrebat o doamnă: „De care doriți? Avem coapse de pui și gambe de curcan”.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Edi Vacariu, câștigătorul iUmor sezonul 8, stand-up de senzație. "Părinții sunt periculoși"

Din păcate, concurentul din Chișinău a primit 4 de NU din partea juraților iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Claire și Antho, cuplul care a făcut un show de senzație. “A fost cel mai bun moment al serii”

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Roxana Condurache, din nou la iUmor: „Am nevoie de bani ca să mă pot căsători din drag... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu en...
Ultimele știri
x