Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Alin Dincă, roast-ul care a stârnit hohote de râs. “De data asta răul o să fie făcut”

Alin Dincă e prieten vechi cu Răzvan Exarhu și a venit în această seară pentru a râde de și cu el. Alin este solist în formația Trooper și este și profesor, dar și DJ la Rock FM.

alin dinca la iumor 12 Galerie
Alin Dincă e prieten vechi cu Răzvan Exarhu și a venit în această seară pentru a râde de și cu el. Alin este solist în formația Trooper și este și profesor, dar și DJ la Rock FM. | Antena 1

Alin Dincă a acceptat provocarea de a-l lua la roast pe Răzvan Exarhu.

Alin a spus că se bucură că de această dată doar el va putea vorbi orice dorește, fără ca Răzvan să îl întrerupă sau să aibă dreptul la replică.

“De data asta răul o să fie făcut. Mă ocup”, a zis Alin.

“El e un om bun și asta se vede. E un coleg bun și e printre cei care se bucură foarte tare pentru ce s-a întâmplat cu Rock FM”, spune Răzvan Exarhu.

Alin Dincă, roast-ul care a stârnit hohote de râs

Alin a spus că se bucură că s-au adunat mulți în această seară la emisiune pentru a comemora o fostă glorie a radio-ului, pe Răzvan Exarhu.

“După apariția asta la iUmor au pățit-o și alții. Poți să îți iei adio de la radio. Știu că pare trasă de păr gluma asta, dar voiam să fac o paralelă legată de cariera ta sau cu sexualitatea lui Mihai, sau cu modul în care se îmbracă Delia”, a mai zis Alin.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Radu Pietreanu a cântat Imnul Hoților. “A reușit omu ăsta să mă eviscereze de râs”

Alin a ținut neapărat să îi ia la roast și pe Ilona Brezoianu și Șerban Copoț.

“Dar totuși dacă am vorbit despre Ilona vreau să vorbim și despre Șerban, asta ca să nu neglijez niciun nimeni din seara asta”, a adăugat Alin Dincă.

Alin i-a mărturisit prietenului său, Răzvan, că este idolul lui.

“Și eu mi-am dorit să devin bețiv la un moment dat. Singurul om angajat ca alcoolic cu normă întreagă”, a povestit Alin.

Despre Răzvan, Alin a mai zis că se laudă că are ADN de rocker pentru că el poate să schimbe playlist-ul și e DJ.

“Poate să pună orice muzică, și cu toate astea vine cu toate piesele vechi pe care le găsește pe casete acasa. Cred că în segmental ăla orar ar trebui să se numească Bad Rock FM”, a mai adăugat Alin Dincă.

Alin a reamintit faptul că prietenul său e brăilean.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Simona Mereu, dansul twerk care i-a vrăjit pe jurații iUmor.“Doamne, ce frumoasă e!”

“Din păcate a trebuit să plece repede din Brăila pentru că avea de distrus un radio”, a mai zis Alin.

Răzvan este foarte dedicat atunci când vine vorba de bucătărie și atunci când nu gătește și mănâncă shaorma, se revanșează.

“El nu este genul care să înșele, dar uneori îl poți vedea mâncând câte o shaorma și plângând pe undeva printr-un colt. O consumă în viteză, sălbatic, se șterge de sos, dar în drumul spre casă are grijă să cumpere un buchețel de rozmarin pentru mușchiulețul de porc din frigider”, spune Alin.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12,6 martie 2022. Dragoș Bucurenci, roast-ul acid care a făcut furori.“Mai bine băiețel la cor decât jurat... iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Adi Hădean, roast-ul cu tente culinare pentru Răzvan Exarhu. Asemănarea lui cu Mihai Be...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x