Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurați: „N-ai cum să nu-l apreciezi”

Sethward a revenit la iUmor, iar de data aceasta a interpretat un păun care și-a dorit să zboare, a murit și a înviat di propria cenușă, transformându-se în pasărea Pheonix. Spectacolul actorului i-a uimit și i-a speriat în același timp pe jurați.

Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurații iUmor

Antena 1

Sethward a mai venit în trecut la iUmor. Este actorul care „se transformă” în diverse vietăți. A fost șarpe, focă și pui, iar acum a venit să le demonstreze juraților că păunii pot zbura.

De cum a văzut păunul intrând în scenă, Cheloo a votat și a fugit din platou, lăsându-i pe colegii săi să privească spectacolul.

Citește și: Șerban a intrat în gura șarpelui! „Aoleo, ai ratat ieșirea! Pe ăsta nu pot să-l diger!”

Sethward Păunul a făcut show pe masa juraților iUmor 2022

Păunul și-a ridicat coada mirifică și a alergat prin platou, s-a urcat pe masa juraților, a devastat totul în jur, determinându-i pe Delia, pe Mihai Bendeac și pe Monica Bîrlădeanu să fugă din cala lui.

Păunul a primit o scară de pe care a sărit pentru a-i demonstra lui Mihai Bendeac că „Păunii pot zbura”. Când a văzut căzătura actorului, Monica Bîrlădeanu a fost „terifiată”, însă apoi și-a dat seama că intervenția paramedicilor a fost parte din spectacol, pentru că păunul s-a transformat în Pasărea Pheonix.

Citește și: Sethward the Snake a depus un ou. Din ou a ieșit Sethward the Chicken: „Hai Bendeac, fii mamă! Mestecă-i râma!”

Jurizarea lui Sethward Păunul de la iUmor 2022

La finalul momentului a apărut și Cheloo. Juratul și-a exprimat votul negativ înainte de a începe momentul.

Delia și Mihai Bendeac au fost din nou încântați să îi vadă nebunina acotului Sethward.

„Iubesc acest tip de nebunie. Te iubesc!”, i-a spus Mihai Bendeac actorului.

Monica Bîrlădeanu a vrut să dea dislike inițial, dar apoi și-a dat sema acă ar trebui să iasă din zona de confort și să încerce să înțeleagă un nou tip de comedie.

„În ansamblu mi-am dat seama că e un moment siuprarealist. N-are toat ețiglele pe casă”

Delia a fost entuziasmată pe tot marcursul momentului și a zâmbit tot timpul, iar voturl său a fost categoric pozitiv.

„N-ai cum să nu-l apreciezi. Am putea să începem și noi să votăm și altfel de momente”, a spus Delia.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Luca Nicola a venit pe scenă cu un moment clasic și a împărțit juriul în două tabere... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Una scurtă, moment de senzație: „Ce să nu spui când îți dă Cheloo dislike"...
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei...
Horoscopul zilei de 30 mai 2023. Leii se simt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 mai 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Leului. Aceștia se...
Ultimele știri
x