Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Una scurtă, moment de senzație: „Ce să nu spui când îți dă Cheloo dislike"

În ediția de pe 13 martie 2022 mai mulți comedianți au venit pe scena iUmor pentru a prezenta conceptul de emisiune „Una scurtă”. Viorel Dragu (Vio) i-a adus pe scena iUmor pe Dan Frînculescu, Sergiu Mirică, Toma Alexandru, Sorin Pârcălab, Cosmin Natanticu și Cristi Popescu.

iorel Dragu (Vio), Dan Frînculescu, Sergiu Mirică, Toma Alexandru, Sorin Pârcălab, Cosmin Natanticu și Cristi Popescu, pe scena iUmor Galerie
Viorel Dragu (Vio), Dan Frînculescu, Sergiu Mirică, Toma Alexandru, Sorin Pârcălab, Cosmin Natanticu și Cristi Popescu au prezentat „Una scurtă” la iUmor 2022 | Antena 1

De cum și-a dat sema ce urma să se întâmple, Mihai Bendeac a fost foarte încântat. „Urmează ceva senzațional”, a spus Mihai Bendeac. „Una scurtă e o emisiune online de real succes”, a spus Vio Dragu, invintându-i în scenă pe colegii săi: Pârcălab, Frînculescu, Mirică, Toma, Natanticu și Popescu.

Citește și: Pe scenă este în elemental său, dar există și lucruri care îl înspăimântă de moarte. De ce se teme cel mai mult Micul Toma

A urmat un moment savuros în care Vio le-a dat ipoteze colegilor săi: „Ce să nu spui dacă...”, iar comedianții au adus răspunsuri extrem de amuzate.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Amalia Năstase, glume usturătoare despre gusturile Anei Morodan. “Este în semiton cu moda"

Ce să nu spui când îți dă Cheloo DISLIKE", întrebarea de la „Una scurtă” care a stârnit hohote de râs la iUmor 2022

Multe dintre întrebările rostite de Vio s-au referit la show-ul iUmor și implicit la jurați:

„Ce să nu spui când îți dă Cheloo dislike?”, a fost una dintre întrebări

„Dacă îți dau un pupic te răzgândești? ”

„Dar nu te prind eu în oraș?”

„Credeam că ăștia cheii se susțin între ei”

„Nu-i problemă că mă duc eu la Biserică”, au răspuns comedianții.

„Ce n-o să auzi niciodată de la masa juraților iUmor?”, a fost o altă ipoteză emisă de Viorel Dragu.

„Auziți, hai să mai luăm un jurat, să fim 5”

„Delia, mai lasă-ne și pe noi să vorbim”

„Acum o să-mi dau cu părerea despre comeie, pentru că știu despre ce vorbesc”

„Delia-, dar ție nu ți-e frig la cap?”

„Ești prea bun pentru emisiunea asta”

„Mie nu mi-a plăcut, dar am râs fal așa…”

„E ok, frate, să asculți manele. Nu te judecă nimeni”, au fost răspunsurile comedianților care au urcat pe scena iUmor 2022.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Claudia Amuzică, cerere în căsătorie de la Mihai Bendeac. Ce a răspuns. "Nu glumesc!"

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurați: „N-ai cum să nu-l apreciezi”... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Alexandru Banciu, număr de roast pentru Monica Bîrlădeanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x